2777
2789
عنوان

دوستان لطفا بیاید کمک حالم بده

175 بازدید | 22 پست

پسرم شقاق داره .انگار رو مقعدش با چاقو خط انداخته باشی بخاطر یبوستش اینجور شده ولی الان دوماهه دارم شربت ملین میدم و اصلا یبوست نداشته امشب ک داشتم پوشکش میکردم نگا کردم و اینو دیدم عصابم خیلی خورد شده بچه کسی این مشکل و داشته؟

نه من خودم این مشکل و دارم 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش دکتر. گناه داره . بهش پماد میدن. اگه میترسی ببریش دکتر بخاطر کرونا برو داروخانه از دکتر اونجا ب ...

نه قبلا رفتم و پماد داده بود استفاده کردیم اینو همین الان دیدم. دکتر ک حتما میبرمش این درد از کرونا بدتره

طفلی اذیت میشه ببردکترحتما گریه نمیکنه موقع توالت کردن😔

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
پس چی کافیه ؟مگه شقاق بخاطر یبوست نیست؟این ک یبوست نداشتچرا اینطور شده؟

به خاطر یوبس بودنش شقاق گرفته همونطور که خودت  گفتی میگم الان باید پمادبزنی براش تاجوش بخوره

خدایا خیلی شکرت   
تو رو خدا ببر دکتر گناه داره طفلی زبونم نداره اخه چیزی بگه حتما ببرش

نه چندماه پیش موقع دستشویی میگفت مامان درد بردم دکتر گفت شقاقه یه شربت ملین و پماد ام داد .

بعد کرونا اومد انلاین با یه متخصص حرف زدم. یه شربت ملین دیگه گفت بدم و گفت اگه تا دوماه یبوستش خوب نشه برم فوق تخصص گوارش .همسرم دستشو عمل کرده میخواستم بعد اینکه اون گچ دستشو باز کرد تونست رانندگی بکنه بریم چون شهر خودمون متخصص گوارش نیست .

امشب اتفاقی گفتم ببینم طوری نشده بازم ک این صحنه رو دیدم داغون شدم .

نه چندماه پیش موقع دستشویی میگفت مامان درد بردم دکتر گفت شقاقه یه شربت ملین و پماد ام داد . بعد کرو ...

فداش بشم

اره پشت گوش ننداز ببر پیش متخصص گوارش یا چند تا دکتر عوض کن و نظر همه ارو بخواه

رفیقم بود