2777
2789
عنوان

اخلاقای بد دارم. چطور ترکش بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 25 پست

همین که قبول داری اخلاق های ناصحیح داری خودش یه قدم بزرگ هست عزیزم. باور کن خیلی ها قبول ندارن بداخلاق هستن و تا آخر تو همون بداخلاقی میمونن و هیچی از خوبی و زندگی نمیفهمن!

کتابهایی زیادی برای درمان روح هست، توصیه میکنم کتاب نیمه تاریک وجود رو بخر و با دقت بخون.خیییییلی بهت کمک میکنه. کتابهایی مثل این واقعا متحول ات میکنن. از دیجی کالا میتونی سفارشش بدی

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه دودوتا چهارتا کن ک اگه این حرفو بگم چی میشه چی نمیشه  منم اونجوری بودم ولی از وقتی یکم ب ...

میدونم قشنگ عاقبت حرفامو ولی ظرفیتم کمه و نمیتونم حرف و تو خودم نگه دارم. وقتی فشار رومه چرت و پرت گفتنی اروم میشم ولی از ارزش میفتم وسردی میارم

من ب شدت عصبیم ولی یه کار با خودم کردم همه میگن این دختره چقدر آرومه 

بد دهنم بودم 

خیلی راه امتحان کردم 

تا تند تند تایپ کردن حرفامو فهشام بوده 

تا اینکه دستمو میکوبیدم ب دیوار ک خیلی حرفارو نزنم 

ولی اینکارا اشتباهه

رو اعصابت کار کن 

ریلکس کن 

ارزشاتو بفهم 

همیشه سر لوحه زندگیت این باشه ک هیچکسو ناراحت نکنی آدما دیگه مثله ما میشکنن

یه حرف دیگه گرمیه قبلو نمیاره 

زمان بده ب خودت 

ورزش بکن 

موزیکای آروم 

روحیتو آروم کن

من ب شدت عصبیم ولی یه کار با خودم کردم همه میگن این دختره چقدر آرومه  بد دهنم بودم  خیلی ...

دقیقا انگار منو داری تعریف میکنی

انقد دختر ارومی بودم حد نداشت

فقط تعریف ازم بود یهو دیوونه شدم

بشدت زود عصبی میشم

فشار روم زیاده

خسته ام از تلاش