2777
2789
عزیزدلم تو اصفهان هستی؟چقدر راهکارهایی که داده بودی با دقت خوندمو لذت بردم

مرسی از توجهت عزیزم 🤗🤗❤❤

من اصفهانی ام ولی ساکن اصفهان نیستم.خانه پدریم اونجاست ...ولی برای پوستم اصفهان میرم دکتر ... یه زخمی داشتم رو شکمم رفتم پیش واعظ .خیلی خوب بود .

پوستمم جای جوشام مونده بود رفتم لیزر پیشش و صاف شد .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

گرانبهاجان من همون مینو_۹۸ هسم کاربریم تعلیق شد. این دکتر واسه ریزش مو هم خوبه؟

عزیزم سلام❤🤗

برای مو شنیدم خوبه .خودم پوستم را دادم دستش😁

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از توجهت عزیزم 🤗🤗❤❤  من اصفهانی ام ولی ساکن اصفهان نیستم.خانه پدریم اونجاست ...ولی برای ...

من برای شروع که هزینه نداشته باشه برام برای مطالعه از کجا شروع کنم؟چه کتابهایی رو توصیه میکنی بخونم.منم اصفهانی هستم خوشبختم هموطن جان😍😍😍

من برای شروع که هزینه نداشته باشه برام برای مطالعه از کجا شروع کنم؟چه کتابهایی رو توصیه میکنی بخونم. ...

خوشبختم هموطن🤩🤩🤩

کتابهای اعتماد به نفس انتونی رابینز ‌‌‌‌....

تل گرام دکتر شیری ...

گوش نیوش های دکتر شیری

اینا خوبن 

عزبزم‌ اینا ک نام بردید برای مو کارشون چطوره 

برای پوست که خیلی خوب هستن

مو رو دقیقا نمیدونم عزیزم

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

بهترین متخصص پوست و مو اصفهان دکتر ابوالفضل جویا من برای پف چشم هام مزوتراپی چشم انجام دادم اولش شک داشتم همچین روشی بتونه اون پف هارو برطرف کنه اما با مزوتراپی نتیجه داد بعد چند جلسه خیلی تغییر کردم و به کل مشکلم برطرف شد .