2777
2789
عنوان

مشکلش چیه؟

432 بازدید | 20 پست

سلام خانما با پسری دوست شدم چند وقته اوایل فقط برای دوستی ایشون پسر نرمالی نبودن گل مصرف میکردن سیگار. قلیون مشروب (خودم میدونم اشتباه بوده کارم سر این سرزنشم نکنین) فقط برای دوستی اما گذشت و ایشون همه اینارو بخاطر ازدواج با من کنار گذوشت (جدا از اینکه از وقتی اینارو کنار گزوشته خیلی پرخاشگر شده) من نمیدونم چرا اصلا سمت مصرف اینا رفته بود چون با مادرش ک آشنا شدم زن فوق العاده مهربونیه (پسرشو همش عشقم عزیزم مادر فدات شه) صدا میزنه (پسرش 21 سالشه) من اول فک کردم جلوی من اینطوره بعدها دیدم ک ن حتی وقتی مادرش نمیدونه من پیشمم بازم همینطوره 

پس مشکلش چی بوده ک اینقد غرق این چیزا شده؟ وضعیت مالیشونم خوبه حتی خودشم شاغله؟ 

هرچی فک میکنم ب نتیجه نمیرسم🤔

بنظرم کات کن تا بدبخت نشدی دنبال دلیل ملیلم نباش

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم کات کن تا بدبخت نشدی دنبال دلیل ملیلم نباش

آخه دلم نمیاد بخاطر من خیلی رفیقاشو خط کشید همچیو کنار گزوشت 

منو ب مادرش معرفی کرد

فک میکنم من برم از قبلم بدتر میشه و باعثش میشم من

آخه دلم نمیاد بخاطر من خیلی رفیقاشو خط کشید همچیو کنار گزوشت  منو ب مادرش معرفی کرد فک میکنم ...

با ادم معتاد میخای بری زیر ی سقف ینی؟ اگه راس میگه اول ترک کنه

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
عزیزم گفتم ک همرو ترک کرده فقط 5 شنبه خونه مادربزرگش قلیون میکشه

خودت میدونی

عجیب تر تویی که با وجود اینا باهاش موندی و وابسته اش کردی، کی و چطور بهت گفت و چرا همون موقع کات نکر ...

واقعیتش منم بهش علاقه مند شدم این علاقه اون ی طرفه نیست

چطوری دوست شدید و چند وقت بعد شروع دوستی فهمیدی مشکلاتش را؟

ما تو پارک آشنا شدیم 

قصد جفتمون دوستی ساده بود 

همون روز گل دستش بود ولی برام مهم نبود از ظاهر و حرف زدنش خوشم اومد خیلی هیکلی چون باشگاه میرفت سبزه همجور ک من خوشم میاد خلاصه همین ملاک‌های دوستی های الکی اما یواش یواش جدی شد (فهمید ک من از ی خانواده سرشناسم، ک اون محلی ک ما توش زندگی می‌کنیم اکثرا بابامو عمومو می‌شناسن چون پلیسه) بعد اون شروع کرد ب اعتماد ب من راجبم تحقیق کرد و دید مشکلی تو گذشتم نیس گف دختر خوبی هستی من آرزوم بود همسر آیندم یکی مثل تو باشه (دانشجو روانشناسیم هستم) یواش یواش از اینکه شروع ب ترک کرد با محبت شد منم بهش علاقه مند شدم

ما تو پارک آشنا شدیم  قصد جفتمون دوستی ساده بود  همون روز گل دستش بود ولی برام مهم نبود ...

خب چند وقت بعد دوستی فهمیدی نرمال نیست؟

عجیبه که خیلی راحت دوست شدی، یعنی با یک صحبت ساده در پارک رابطه شروع شد.