2777
2789
عنوان

عفونت مقاوم ب درمان

5013 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها کسی بود مثل من چندسال عفونت و بوی بد داشته باشه؟؟ که با هیچ آنتی بیوتیکی خوب نشه؟؟ دیگه دارم فک میکنم همیشه باهام میمونه ،خسته شدم واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روش های خانگیم استفاده کردم، سیر عسل، سرکه 

ب من فقط خوردن پونه و عسل و با استفاده کردن جوش شیرین جواب داد

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...
چند وقت بود عفونت داشتید که خوب نمی‌شدید؟ یعنی با آنتی بیوتیکم خوب نمی‌شدید ،، 

دکتر انتی بیوتیک داد ی مدت بهتر شد دارو ها ک تموم شد دوباره شروع میشد دکترمو عوض کردم بهم کلوتریمازول واژینال داد و گفت دمنوش پونه هم بخور ک من خودم عسل هم قاطیش میکردم و حمام رفتنی هم توی جوش شیرین بشین( دکتر قبلی ی دارویی داده بود ک باید تو اب میریختم و میشستم . اون جواب نداده بود ب این دکتره گفتم دیگه برام ننوشت گفت برای تو جواب نداده تو جوش شیرین بشین ) 

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...
 دکتر انتی بیوتیک داد ی مدت بهتر شد دارو ها ک تموم شد دوباره شروع میشد دکترمو عوض کردم بهم کلوت ...

دکتر طب سنتی رفتید؟ آخه من با آنتی بیوتیک بهترم نمشم اصلا،پونرو چندبار میخوردن؟ و اینکه بوی بد با چی رفت؟ 

دکتر طب سنتی رفتید؟ آخه من با آنتی بیوتیک بهترم نمشم اصلا،پونرو چندبار میخوردن؟ و اینکه بوی بد با چی ...

ن همین دکتر زنان رفتم . اتفاقا برای خودمم جالب بود ک هم از داروی شیمیایی استفاده کرد ک کلوتریمازول داد هم درمان خانگی . فکر کنم چون دید کاملا شیمیایی روم اثر نمیکنه اینطور کرد . بوی بدش هم همینطوری رفت . درمانو ک ادامه دادم اونم رفت . 

ن همین دکتر زنان رفتم . اتفاقا برای خودمم جالب بود ک هم از داروی شیمیایی استفاده کرد ک کلوتریمازول د ...

چه خوب دکتر زنانا اصلا دارو گیاهی نمیدن، بدشون میاد، شما چندبار پونه میخوردید؟جوش شیرین چی؟ 

چه خوب دکتر زنانا اصلا دارو گیاهی نمیدن، بدشون میاد، شما چندبار پونه میخوردید؟جوش شیرین چی؟ 

عزیزم شاید با کلترومازول خوب شدید؟؟ آخه قبلش که استفاده نکرده بودید نه؟؟