2777
2789
عنوان

عقد بودم باردار شدم..

338 بازدید | 15 پست

سلام قبل عقدم هیکلم خیلی خوب بود وقتی عقد کردم بعد مدتی باردار شدم شوهرم ازم خواست سقط کنم بعد سقطم به طور شدید لاغرشدم که با تقویت خودم تونستم برگردم به حالت قبل یک سال گذشت فهمیدم شوهرم بهم خیلی خیانت کرده کارم به طلاق کشید شوهرم گریه میکرد گفت حودکشی میکنم با خواهش التماس خواست برگردم هنوز که هنوز دلم باهاش راست نشده و دلم سرده اون موقع حال روحیم اصلا خوب نبود وحشتناک لاغرشدم که همه ازم میپرسیدن قرص لاغری میخوری ولی شوهرم خرش که از پل گذشت جلو خانواده اش بهم هی میگفت هرروز لاغرتر از دیروز دلم بدجوری میشکست گریه میکردم تو شرایط بدی بودم فقط بیخیال شدم یک ماهه عروسی کردم مادرشوهرم زنگ میرنه میگه غذا بخور مردم نگن دعوایی هست با شوهرش حداقل مثل قبل که اومدی خونمون باشی و..وای دارم دق میکنم بخدا دلم از زندگیم سرده از شوهرم چون بهم خیانت کرده از خانواده اش بگین چیکارکنم یه جواب دندون شکنی بگین چی بگم به شوهرم به مادرش بگه خفه شه.اخه جاریم ازمن 10کیلو کمتره براش این حرفانمیگن

مشکل از همونجاس ک تو عقد حاملع شدی:/(

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرف کسی نباش .ولی باب میل شوهرتم باش این که میگن همینه که هست میخوای بخواه این هیکل و نمیخوای نخواه اخرش میشه خیانت. برو دکتر تغذیه سعی کن حرص نخوری ورزش کن ماهیچه هات ورزیده شه. نه فقط به خاطر شوهرت به خاطز روحیه خودت اعتماد به نفست همه اینا هست

روانشناسی کودک

بمیرم برات

چقد بی شخصیته مادرشوهرت.اگه باز گفت غذابخور مردم نگن دعوایی هست بگو گندکاریای پسرت نمیزاره برگردم به حالت قبل.مردم چه پرو شدن خاک میریزن رو گند خودشون بقیه رو هم بدهکار میکنن.ولش کن عزیزم ارزش نداره انقد خودتو عذاب بدی.انقد رو خودت کارکن و قوی باش که به خودشون اجازه ندن اینجوری باهات حرف بزنن

بزن تو دهنش بگو از خونه بابام با این هیکل و حال و روز نیومدم که ازم توقع دارید 

اینی که شدم حاصل کسافت بازیای خودته بخای با اعصابم بازی کنی کاری میکنم با خانوادت نقل همه مجالس شهر بشید 

محکم تهدید کن تا بشینه سره جاش مردک ابله

من یه دوست دارم خیانت شوهره شو سال اول ازدواج دید خانواده ش حمایت کردن .پسره اومد به گوه خوردی غلط کردم و اینها .حالا ۸ ساله ازدواج کردن پسره حری تر شده دست به کتکش هم ملسه ..میزنه زه حد مرگ میزنه ..

پدرم فوت کرده تو حال خوبی نیستم بعضی وقتا به فکر طلاق می افتم

الان جداشی بهتر از بعد با بچه هست 

البتهاگه دیگه بچه دار بشی

چون با سقط اول احتمال بارداری میاد پایین بدن اسیب میبینه

چرا اینهمه اشتباه داری اول کاری؟

اززدواج با ادم خاین

بچه دار شدن ازش

رفتن باهاش زیر یه سقف 

اییییییین همه اشتباه؟ 

ببین به نظرم دوران طلایی عقدت این بوده دیگه فاتحه این زندگی بخون اونم با کسیکه از اول نشونت داده چی بوده و کی هست

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞