2777
2789

حاظرين دخترتونو به يه ادم مواد فروش معتاد بدين در حالي كه ميدونين دخترتون عاشقشه 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
خشتکش میکشم سرش

خشتک دخترت یا پسره😂😂😂

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خشتکش میکشم سرش

😑😑😑 واقعا نميدين حتي اگه معتاد نباشه فقط مواد فروش باشه چي 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

از مشاور کمک میگیرم

حتی اگر بچه م حرفش رو گوش نکنه

خواهر من رفت پیش یه مشاور

مشاور بهش گفت همسرت سربازه هیچی هم نداره

بیا این پرونده های آدم هاییی ه که همسرانشون مثل شماها ازدواج کردن و الان دارن طلاق میگیرن

سعی کنید درست فکر کنین

خواهرم بعدش دیگه نرفت سمت پسره

نه اصلا

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
اول دخترم ادم نشه پسره😂😂

😂😅دستت درد نکنه بهترین کار

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!

دیگه بدتر هزار تا نفرین پشت زندگیشونه چه کاریه اخه

بازم نمیدم مواد فروش اخه😐 میدمش به این نمکی هایی با گاری نمک میفروشن نون خشک جمع میکنن ولی به مواد فروش نه.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
از مشاور کمک میگیرم حتی اگر بچه م حرفش رو گوش نکنه خواهر من رفت پیش یه مشاور مشاور بهش گفت همس ...

فقط ميخواستم خيالم از يه بابت راحت شه 

بازم نمیدم مواد فروش اخه😐 میدمش به این نمکی هایی با گاری نمک میفروشن نون خشک جمع میکنن ولی به مواد ...

اگه دخترت خودكشي كنه چي