2777
2789

پارسال پاییز گرفتم عروسیم رو 😁😄

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی نگرفتین؟کی میگیرین؟

نه دیگه مال برج ۴ بود کنسل شد ماهم تصمیم گرفتم به جای اینکه اول زندگیمونو با قرض و بدهی شروع کنیم پولی که گزاشته بودیم واسه عروسیمون رو بزاریم واسه خودمون و باهاش اینکارارو کردیم خیلیم راضیم

الان رفتین سرخونه زندگیت؟

نه هنوز همون برج ۴ میریم ولی بدون عروسی البته من ۳ تا دیگه از دوستامم که عروسیاشون کنسل شد به خاطر کرونا گفتن دیگه عروسی نمیگیریم پولمونو میزاریم هممشو واسه خودمون یکیشون قراره مسافرت خارجه بره اون یکیم ماشین خریده واسه خودش یکی دیگشونم باهاش یه زمین خریدن زده به اسم دوستم