dararezoyeshohrat مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 640 عنوان خامه زده شده 94 بازدید | 5 پست دوستان خامه قنادی آماده رو قبل از استفادا دوباره باید بزنم ؟جمعه قرار هست کیک تولد درست کنم کی درست کنم و خامه بزنم ؟میترسم خامه اش شل بشه 1399/03/07 | 16:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
labkhandbezan عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2352 اینو بخون http://www.cheftayebeh.ir/2010/07/30.html من مرد هستم
سیندرلا99 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 6818 نمیدونم روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری 🖤💔
nilou70 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 3759 باید نیم ساعت قبل استفاده از فریزر دربیاری تا یذره نرم بشه بعد با همزن ده دقیقه هم بزنی تا فرم بگیره و رد پره همزن رو خامه بمونه
dararezoyeshohrat مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 640 اینو بخون https://www.cheftayebeh.ir/2010/07/30.html ممنون
النایییی عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 5540 بله باید کامل بزنید تا رد پرّه ها بمونه و خامه از ظرف نریزه شب قبل خامه کشی کنید بذارید یخچال خانه رو بذارید یخچال ده مین جلوتر بیرون بیارید وابره با هم زن بزنید درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر