2777
2789
عنوان

از.نظر شما حق با کیه

454 بازدید | 42 پست

سلام

ما موقع عقدمون پدرشوهرم گفت همه بچهام خونه دارن خودم بهشون دادم ی خونه خالی هم دارم سهم شماست بردار شوهرم تا دید ما عقد کردیم و تصمیم داریم ی سال عقد بمونیم فورا خونه خودشو داد رهن اومد تو اون خونه ک ما قرار بود بریم بشینیم نشست گفت میخام ی مغاره بزنم ب رهنش نیاز دارم الان 4😑سه ساله ما عروسی کردیم هنوز بلند نمیشه میگه خونه بابامه من بدهکارم شمام بیاید کنار هم زندگی کنیم ما خونع اجاره ای هستیم پدر شوهرمم پشتشه میگه پنج شش ماه دیگم صبر کنید خسته شدم بخدا ی راهی بزارین جلو پام ک بتونم بلندش کنیم

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

غلد خوردن وا چه پروعن مردم

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا خودشون نخوان راهی نداری چون به اسم شوهرت نیست الکی هم اعصاب خودت خرد نکن

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

ببینید عادلانش اینه که خب خونه منحصرا دست شما باشه

اما مهم اینجاست که خونه مال پدرش هست و در نهایت اونجوری که ایشون راضی هستن، اموالش باید دست به دست بشن

اگه پشت برادر شوهر شما هست دیگه زیاد نمیشه چونه زد

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

شوهرتون با پدرش صحبت کنه بگه شمام مشکل مالی دارین .بهر حال مال پدرشوهرتون هست هروقت دلش بخاد میده شما نمیتونین اعتراض کنین هرچند بی انصافن

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
یسریا چقدر بی انصافن 😑

بخدا وضع انچنانیم نداریم ی سوییت اجاره کردم ماهی پونصد پدر شوهرم وضع مالیش خوبه ولی کمک ما نمیکنه همش میگه صبر کنید اخه تا کی

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

اگر پدرشوهرن فقط حرفشو زده 

حرفش باد هوا بوده تا نزده به نام شوهرت مال شما نیست خودتم الکی مسخره نکن

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

خیلی از ادما خیلی از حرفارو میزنن و میزنن زیرش..مقصر پدر شوهر شماست ک مث مرد نمونده پای حرفش..از من میشنوی خودتون مستقل شین از صفر شروع کنین و کم هم داشته باشبن بدونین ک بی منت کسی و مال خودتونه..زیاد رو قول و حرف ادما حساب باز نکنین هیچوقت..توکلت بخدا و تکیه تون به خودتون باشه.بجای صبر کردن برا اینکه حالا آیا بلن میشن از خونه آیا نمیشن برید ب فکر اینده تون باشین.

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
شوهرتون با پدرش صحبت کنه بگه شمام مشکل مالی دارین .بهر حال مال پدرشوهرتون هست هروقت دلش بخاد میده شم ...

خیلی حرف زدیم پدر شوهرم ب همه برادر شوهرام دوتا خونه داده همین برادرشوهرمم تا این سه سال ک ما اواره بودیم 4😑 تا خونع ساخته خودش بناست زمینشم پدرشوهرم داده ولی میگه بدهکارم همه رو داده رهن

بخدا وضع انچنانیم نداریم ی سوییت اجاره کردم ماهی پونصد پدر شوهرم وضع مالیش خوبه ولی کمک ما نمیکنه هم ...

خیلی ببخشید اینو میپرسم خب وضع کار شوهرتون چطوریه؟؟اگه از اول خوب نبوده خب شما چرا باهاش ازدواج کردین یعنی از لحاظ مادی اصلا بررسی نکردین؟؟بازم میگم ببخشید اینارو میپرسم ولی واقعا برام سواله

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
خیلی از ادما خیلی از حرفارو میزنن و میزنن زیرش..مقصر پدر شوهر شماست ک مث مرد نمونده پای حرفش..از من ...

منم ب شوهرم همینو میگم کل سرمایه ما ماشین و یه زمین یه جای دورافتادس ک صد میلیون بیشتر نمیشه و تو شهر ما صد تومن پول رهنه ولی خونه های پدرشوهرم بالای سی صد چارصد میلیونه ک داده پسراش شوهرمم میگه چرا منم صاحب یکی از خونع ها نشم

خیلی حرف زدیم پدر شوهرم ب همه برادر شوهرام دوتا خونه داده همین برادرشوهرمم تا این سه سال ک ما اواره ...

پس اون خیلی حسوده نمیخاد پیشرفتتون رو ببینه ..سعی کنید شوهرتون با خانوادش حرف بزنه و شما خودتون جلو نرید چون خانواده خودشن مشکلش رو حل کنه شما این وسط ادم بده داستان میشین بعد

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.