2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله.

ببخشید میشه بپرسم کجا زندگی میکنین؟

آخه برای بندرعباس میخوام.اینجا تنها مشکل اب اینه که طعم خاصی داره.البته تو دهن من اینجوریه.شاید چون عادت ندارم.میخواستم مطمئن شم که تصفیه کن این مشکل رو حتما حل میکنه

ببخشید میشه بپرسم کجا زندگی میکنین؟ آخه برای بندرعباس میخوام.اینجا تنها مشکل اب اینه که طعم خاصی دا ...

دقیقا منم بندرعباسم😁دستگاه هم آکوا و هفت فیلترست.خیالت رااااحت هیچ بو و طعمی نمیده .

دقیقا منم بندرعباسم😁دستگاه هم آکوا و هفت فیلترست.خیالت رااااحت هیچ بو و طعمی نمیده .

وای چه خوب خدارو شکر.

بعد شما تاحالا مشکل میکروبی واستون پیش نیومده؟

آخه من از وقتی اومدم بندر با اینکه آب تصفیه میخریم ولی معدم میکروبی شده

وای چه خوب خدارو شکر. بعد شما تاحالا مشکل میکروبی واستون پیش نیومده؟ آخه من از وقتی اومدم بندر با ...

برای من نه عزیزم.ولی احتمال داره پیش بیاد.بو و طعم آب شهری خیییلی بده.من جایی مهمون باشم و از اب شیر بهم بدن تا چندین ساعت دلدرد دارم.

ما چند ساله که داریم دیگه عادت کردیم من اصلا نمیتونم آب شیر بخورم.اولا از این پارچا کهفیلتر شنی  دارن داشتیم ولی خیلی تاثیر نداشت تا دستگاه آب آکوآکلیر خریدیم.پدرم از وقتی یادمه مشکل سنگ کلیه داشت.واقعا به چشم دیدم که بعد از استفاده ز آب تصفیه کن دیگه کلیش سنگ تولید نکرد و خدارو شکر چند سالیه راحته...

طعم و بوی آب بیشتر مربوط به مدل دستگاه تصفیه آب شما هست مثلا دستگاه تصفیه آب ایزی ول و گلد ای واتر زد چون تصفیه کننده هاشون با کیفیت و مطمئن هستن بوی خاصی ندارن بهتون پیشنهاد میکنم موارد لازم برای رفع بوی دستگاه های تصفیه آب خانگی رو از سایت Awaterz ببینید

بعضی ها به اشتباه فکر می کنن که این دستگاه ها همه ی مواد و املاحی که داخل آب هست رو حذف می کنه در حالیکه این دستگاه با گذراندن آب از مراحل مختلفی که داره باعث میشه تمام چیزی که باید داخل آب باشه، حفظ بشه و تمام مواد و املاح مناسب رو داره.  دستگاه تصفیه آب سی سی کا که من دارم اینجوری بود.

عزیزم از دستگاه تصفیه آبتون راضی هستید؟

میشه مشخصات بیشتری ازش بهم بگید

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

اگه هنوز نخریدی من نمایندگی تصفیه اب دارم خداروشکر هرکسی برده راضی بوده 

تصفیه اب تایوان که نمايندگيش تو ایران برای بنده‌ست 

گارانتی و نصب رایگانم داره 

قیمت فروشش 13 تومنه شما خواستید براتون 11 هم میزنم