2777
2789
عنوان

مرکز ناباروری نوین

875 بازدید | 18 پست

سلام

بچه هااا خیلی ناراحتم امروز بعد از 3 ماه کارهای انتقال اینا رو انجام میدادن...منم امروز رفتم برای بیوپسی شوهرم منو راهم ندادن که بره عمل از ساعت شش ونیم صبح در مرکز بودم ...ساعت 8 نوبتم شد رفتم خااانمه بهم میگه برررو ضروری نیستی ...امدم باز با خودم گفتم دوباره میگم خواهش میکنم شاید بزاره بهم گفت وقتی اسپرم نداره الکی نیا عمل با گریه و خواهش بهش گفتم ب خدا ما کرونا نداریم هرچی تعهد هست ازمون بگیرین..ولی قبول نکردن..طفلک شوهر تا ظهر ناشتا بووود در اخرم گفتن برین بعدا بیاین...

کررررونا الهی ریشه ات کنده بشههه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناباروری نوین مشهد فقط اونااایی که تخمک کشی یا انتقال دارن باهزار تااا تعهد میفرستن

سلام..من 15 بهمن تخمک کشی انجام دادم چون 17 تا تخمک داشتم گفتن هایپری برو 2 دوره که گذشت روز دوم پریودت بیا برا سونو که بهت دارو بدیم برا انتقال ..3 روز بعد زنگ زدم گفتن 15 تا جنین تشکیل شده..از بعد عید روز دوم دورم 20 فروروردین و 20 اردیبهشت رفتم گفتن اصلا پذیرش نداریم..اردیبهشت که کلا در و بسته بودن..شنبه دیگه باز می خوام برم..شما این چند روزه خبر ندارین پذیرش دارن یا نه ؟

سلام..من 15 بهمن تخمک کشی انجام دادم چون 17 تا تخمک داشتم گفتن هایپری برو 2 دوره که گذشت روز دوم پری ...

چرا عزیز دلم مرکز بازه انتقال هم انجام میدن ولی فقط یه نامه از خودتو شوهرت میگیرن که اگ کرونا گرفتین ربطی ب مرکز نداره  چرا ولی باید قبلش یه ازمایش کرونا با یه سی تی اسکن قفسه سینه ببری...

چرا عزیز دلم مرکز بازه انتقال هم انجام میدن ولی فقط یه نامه از خودتو شوهرت میگیرن که اگ کرونا گرفتین ...

همین فردا پس فردا برررو الان مرکز خالیه بهتره مگه 2 الی 3 نفر باشین...

مشکلتون چی بود...