هنوز سه روز تا موعدم مونده. اما یه جا گفته بود حداقل دو هفته از رابطه گذشته باشه منم امروز گذاشتم. زیر ده دقیقه یه خط خیلی خیلی کمرنگ انداخت جوری که شوهرم هی چشماش رو ریز میکرد ولی بعد میدید. البته خودم راحت تر میدیدم. حالا نمیدونم الان نمیدونم یه ربع که گذاشت بردم تو اتاق دیدم واضح تر پیداست. حالا نمیدونم نور فرق کرد یا زمان گذشت پررنگ تر شد که عکس گرفتم.
به نظرتون بهش اعتباره؟ آخه قبلا هرچی بی بی چک میذاشتم سفید سفید بود. حتی یه خط با وضوح نیم درصد هم نمیدیدم
مبارکه عزیزم مثبته ولی خیلی موظب خودت باش اصلا حرف هیچ کس برات مهم نباشه پله بالا پایین نرو پیاده روی نکن رابطه جنسی نداشته باش دولا و راست نشو.گرمیجات نخور.اگه قرصی هم مصرف میکنی با دکترت مشورت کن بعد قطع کن من خودم نمیدونستم قرص مصرف میکردم بعد که فهمیدم باردارم قطعش کردم رفتم دکتر گفت نباید قطع میکردی به خونریزی افتادم.استرسم نداشته باش.برای منم دعا کن ۱۶ روز پیش سقط کردم.البته بلافاصله اقدام کردم دعا کن منم باردار باشم یه هفته دیگه بی بی میزنم ببینم خدا چی مصلحت میدونه
نه پیگیر نشدم ولی یه کوه با شیب و ناهمواری زیادو با ماشین بالا رفتیم یلی تکون تکون میخورد انگا تو ماشین لباسشویی نشسته بودم.بعد که رسیدیم کوه پیاده شدم هم دل درد شدید داشتم هم حالت تهوع.یه هفته بعد خونریزی گرفتم تا خودمو برسونم شهرمون اخه من یه شهر دیگه ام.دیگه یه مسافرت هم بدترم کرد و سقط شد.البته کوچیک بود ۴ هفته ام بود.برا همین زود اقدام کردم الان ۱۶ روزه سقط شده روز ۱۰ دوباره اقدام کردم امیدوارم دوباره باردار باشم