2777
2789
عنوان

خط خیلی کمرنگ بی بی چک + عکس

187 بازدید | 13 پست

http://s12.picofile.com/file/8398337676/IMG_20200527_062546_331.jpg

هنوز سه روز تا موعدم مونده. اما یه جا گفته بود حداقل دو هفته از رابطه گذشته باشه منم امروز گذاشتم. زیر ده دقیقه یه خط خیلی خیلی کمرنگ انداخت جوری که شوهرم هی چشماش رو ریز میکرد ولی بعد میدید. البته خودم راحت تر می‌دیدم. حالا نمیدونم الان نمیدونم یه ربع که گذاشت بردم تو اتاق دیدم واضح تر پیداست. حالا نمیدونم نور فرق کرد یا زمان گذشت پررنگ تر شد که عکس گرفتم.

به نظرتون بهش اعتباره؟ آخه قبلا هرچی بی بی چک میذاشتم سفید سفید بود. حتی یه خط با وضوح نیم درصد هم نمیدیدم

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامت باشید  یعنی ممکنه زود گذاشتم اشتباه باشه؟

نه عزیزم دوتا خط افتاده مثبته چون زود گزاشتی کمرنگه 

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔

مبارکه عزیزم مثبته ولی خیلی موظب خودت باش اصلا حرف هیچ کس برات مهم نباشه پله بالا پایین نرو پیاده روی نکن رابطه جنسی نداشته باش دولا و راست نشو.گرمیجات نخور.اگه قرصی هم مصرف میکنی با دکترت مشورت کن بعد قطع کن من خودم نمیدونستم قرص مصرف میکردم بعد که فهمیدم باردارم قطعش کردم رفتم دکتر گفت نباید قطع میکردی به خونریزی افتادم.استرسم نداشته باش.برای منم دعا کن ۱۶ روز پیش سقط کردم.البته بلافاصله اقدام کردم دعا کن منم باردار باشم یه هفته دیگه بی بی میزنم ببینم خدا چی مصلحت میدونه 

انشاالله مثبت باشه. ولی خب جیگر ممکنه زود زده باشی. مال من دوهفته بعد از موعدم نشون داد

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
مبارکه عزیزم مثبته ولی خیلی موظب خودت باش اصلا حرف هیچ کس برات مهم نباشه پله بالا پایین نرو پیاده رو ...

عزیزم ان‌شاءالله باردار باشی 

مرسی عزیزم که بهم گفتی البته من چون خودم اقدام داشتم زودتر شروع کردم به پرهیز 

حالا نمیدونم شاید هم توهمه شاید زود گذاشتم

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1
عزیزم ان‌شاءالله باردار باشی  مرسی عزیزم که بهم گفتی البته من چون خودم اقدام داشتم زودتر شروع ...

نگران نباش انشاالله بارداری .خوب میکنی هر چقدر میتونی پرهیز کن به پشیمونی بعدش نمی ارزه 

عزیزم اگه زیر ده دقیقه هاله انداخت پس مثبته مبارکت باشه چون زود زدی هاله کمرنگه انشالله بعد موعدت بزن انشاللله که پررنگتر هم میشه

بی صبرانه منتظر اومدنتم فندق من ای معجزه خدا😘😘😘
مبارکه عزیزم مثبته ولی خیلی موظب خودت باش اصلا حرف هیچ کس برات مهم نباشه پله بالا پایین نرو پیاده رو ...

چرا سقط شد عزیزم علتشو فهمیدی؟

چرا سقط شد عزیزم علتشو فهمیدی؟

نه پیگیر نشدم ولی یه کوه با شیب و ناهمواری زیادو با ماشین بالا رفتیم یلی تکون تکون میخورد انگا تو ماشین لباسشویی نشسته بودم.بعد که رسیدیم کوه پیاده شدم هم دل درد شدید داشتم هم حالت تهوع.یه هفته بعد خونریزی گرفتم تا خودمو برسونم شهرمون اخه من یه شهر دیگه ام.دیگه یه مسافرت هم بدترم کرد و سقط شد.البته کوچیک بود ۴ هفته ام بود.برا همین زود اقدام کردم الان ۱۶ روزه سقط شده روز ۱۰ دوباره اقدام کردم امیدوارم دوباره باردار باشم

نه پیگیر نشدم ولی یه کوه با شیب و ناهمواری زیادو با ماشین بالا رفتیم یلی تکون تکون میخورد انگا تو ما ...

انشاللله که میشی عزیزدلم امیدت به خدای بزرگ باشه ازخودش بخواه