2777
2789
عنوان

یه چی بگین اروم شم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 28 پست

ببخشید ولی اگه میتونی تو همین دوران عقد حلش کن چون ممکنه بعدا برات درد سر بشه 

با مامانت اگه صمیمی هستی مشورت کن اون باز دنیا دیده هستش وومیتونه کمکت کنه

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگ گاهی هم میرم مامانم میاد که مشکل نباشه ولی این سری گف کار یاد گرفتی به هوای مامانت نمیخواد بر ...

تو بعد ازدواجت میخوای چیکار کنی وقتی شوهرت تعصب بیخودی داره 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

بعد عروسی واقعا عذاب اور میشه برات بگو خودت بیا برر دیگه دوران عقد مال بیرون رفتنه یعنی چی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
دعوا میشه اونم میره خوش میگذرونه اعصاب من فقط خورد میشه منم هیچی نگفتم این سری 

حد اقل بعد باهاش یکی دو روز سز سنگین شو بعد اگه دلیلی خواس بهش بگو 

من بهت احترام میزارم و میخوام برم بیرون ازت میپرسم و اگه بگی نرو نمیرم 

دوست دارم  تو هم اینطوری باشی و من به این مجردی بیرون رفتنا حس خوبی ندارم 

یا هرجور دیگه که خودت صلاح میدونی 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
ببخشید ولی اگه میتونی تو همین دوران عقد حلش کن چون ممکنه بعدا برات درد سر بشه  با مامانت اگه ص ...

به بابام گفتم چون خیلی شکاکه  گفت جدا شو من پشتتم نگران هیچی نباش ولی من اصلا نمیتونم این تصمیمو بگیرم برام سخته 

به بابام گفتم چون خیلی شکاکه  گفت جدا شو من پشتتم نگران هیچی نباش ولی من اصلا نمیتونم این تصمیم ...

ببین باید جدی باشی این موضوع اصلا شوخی نیس ک اخساسی رفتار کنی بنظدت تا کی میتونی تحمل کنی؟لطفا جدی و قاطع باهاش حرف بزن اون زرنگه دعوا راه میندازه ت هم کوتاه میای

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
به بابام گفتم چون خیلی شکاکه  گفت جدا شو من پشتتم نگران هیچی نباش ولی من اصلا نمیتونم این تصمیم ...

بازم‌تا میتونی الان حلش کن 

ببین عزیزم شوهر منم اینجوری بود اون اوایل ولی کاری کردم که الان اول میرم بیرون بعد اطلاع میدم که بیرونم اونم بخاطر اینکه فقط بدونه کجام چون منم دقیقا انتظارم ازش همینه زن و شوهر که اسیر هم نیستن که از هم اجازه بگیرن اینم یه حق طبیعیه

من هرچی سنم بالاتر رفت این چیزا بیشتر واسم مهم شد  اصلا بهم برمیخورد وقتی میگفت فلان جا نرو یا با فلانی نرو 

میگفتم خودم شعورم میرسه با کی کجا برم قبل از توهم جای بدی نرفتم که الان بخوام برم

اگه کوتاه بیای هیچوقت درست نمیشه

بعده ها که سنت بره بالاتر یا بچه دار بشی این مسئله بیشتر اذیتت میکنه