2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته 😔😔😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام مگه بچتو از دست دادی ؟!!

آره گلم من بارداری اولم با خواهر شوهرم هر دو باهم باردار شدیم من 6 ماهگی بچه مو از دست دادم اون بچه ش به دنیا اومد هر وقت بچه شو میبینم دلم آتیش میگیره الان دوباره باردارم اینبار با خواهرم و این یکی هم دقیقا شرایطش مثل قبلیه و دکتر گفته احتمال سقطش زیاده. اره گلم این دفعه هم قراره بچه خواهرم ببینم و یاد دومین بچه مرده م بیفتم. تازه سنمم داره میره بالا هم سن وسالای من بچه هاشون میرن مدرسه اونوقت من اینجوری. من که دیگه برام مسلم شده که خدا بعضی بنده هاش اصلا براش مهم نیستند. 

آره گلم من بارداری اولم با خواهر شوهرم هر دو باهم باردار شدیم من 6 ماهگی بچه مو از دست دادم اون بچه ...

منم همینطوریم بچه ای رو میپیبینم حالم بد پیشه پری روز تولد دختر برادرشوهرم بود اونجا نوزاد برادر زاده جاریمو دیدم یه جوری شدم بغص بهمو گرفت و گریه کردم ....

منم همینطوریم بچه ای رو میپیبینم حالم بد پیشه پری روز تولد دختر برادرشوهرم بود اونجا نوزاد برادر زاد ...

عزیزم خیلی سخته اما سعی کن جلوی دیگران گریه نکنی دشمن شاد میشی. من به خاطر این مساله تا بشه مهمونی نمیرم اگه هم مجبور بشم برم خوب تو روزش آهنگ غمگین میذارم و گریه میکنم یعنی جوری که دیگه اشکی برام نمونه قشنگ دو سه ساعت گریه میکنم تا شب که می خوام برم بازم خالی شده باشم سریع گریه م نگیره بعدم که میام میگیرم می خوابم قشنگ بالشتم خیس خیس میشه اشکام خودش جاری میشه آره گلم چه میشه کرد. 

عزیزم خیلی سخته اما سعی کن جلوی دیگران گریه نکنی دشمن شاد میشی. من به خاطر این مساله تا بشه مهمونی ن ...

نمیتونم تحمل کنم چرا اینم زنده نمیمونه دلیلش چیه ؟!!

نمیتونم تحمل کنم چرا اینم زنده نمیمونه دلیلش چیه ؟!!

خب همین کاری که من میگم بکن قبلش بشین خوب گریه کن بعد برو مهمونی یا اگه امکانش هست اصلا نرو. جنینم بعد از یه مدت رشدش متوقف میشه. دچار اختلال رشد میشه علتش معلوم نیست. 

خب همین کاری که من میگم بکن قبلش بشین خوب گریه کن بعد برو مهمونی یا اگه امکانش هست اصلا نرو. جنینم ب ...

جنین منم تا ۳۴ هفتگی متوقف شد همش خودمو مقصر میدونم اگه پیش متخصص میرفتم بچهمو دنیا میورد منم این زجرشو نمیکشدم سهل انگاری کردم 😭😭

جنین منم تا ۳۴ هفتگی متوقف شد همش خودمو مقصر میدونم اگه پیش متخصص میرفتم بچهمو دنیا میورد منم این زج ...

گلم یکی از بچه هات به دنیا اومد و فوت کرد یکی هم تو 34 هفتگی رشدش متوقف شد؟ 

ن همینو گفتم من فقط یدونه دنیا آوردم 

این رشد نکردن دیگه چیه چرا قدیم از این چیزا نبود؟ الان از وقتی که بی بی چک مثبت بشه تا 9 ماه تن و بدن آدم باید بلرزه. من که دیگه نمی‌ذارم باردارشیم. 

این رشد نکردن دیگه چیه چرا قدیم از این چیزا نبود؟ الان از وقتی که بی بی چک مثبت بشه تا 9 ماه تن و بد ...

از استرسه  و فشار خون بالا رشد جنین متوقف میشه