2777
2789
عنوان

نذری دادن خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 72 پست
ولش کن دیگم زنگ‌نزن هر وقت خودش فهمید بگو اون باری که زنگ زدم و برنداشتی میخواستم همینو بگم آبروش بر ...

بهش دوباره پیام دادم گفتم میدونم کاراشتباهی کردم بهت پیام دادم فک کردم خوشحال میشی نمیدونستم دشمنم شدین لطفا به کسی از فامیلتون نگو نمیخوام بدونن دیگه توبه مزاحم نمیشم بنظرت خوب گفتم خخخخخ اخه خیلی سوختم باید میگفتم

بی صبرانه منتظر اومدنتم فندق من ای معجزه خدا😘😘😘
من که دیگه خسته شدم.دارم سرد میشم از شوهرم

باز شوهر من خوبه تعصبمو نمیده به اونا اما اینم میدونه گناهکار اونا هستن براهمین حقو بمن میده وگرنه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالت.منم با بدبختی باردار شدم حالا همش دارم گریه میکنم

گریه نکن عشقم برا بچه سمه بخدا من الان ناراحت شدم دست وپاهام یخ شد دیگه توبه میکنم دیگه به هیچ عنوان سر ادمای مزخرف جون بچمو خطر نمیندازم مراقبش باشیم انشالله یروز اومد بغلمون همه چی ازیادمون میره

خب درسته. این خانوم بخاطر گوشت ناراحت نیست که. بخاطر رفتار اون شخصه. یعدم اینکه اینجور رفتارها ریشه ...

نه لزوما گاهی قضاوت و برداشت غلط یا اعتماد به نفس پایین خودمونه

حلالم کنید و خدانگهدار   
بهش گفتم گفت تقصیر خودته من میگم به اینا نگو تو گوش نمیدی اخه بخدا ادم برادر زاده اشو خیلی دوست داره ...

ب حرف شوهرت گوش بده اگه گفته نگو خب نمیگفتی اخه خودش اونارو بهتر میشناسه دگ.

یا الله
جواب چی داد

هیچی جواب نداد اخه میدونی من باخدا عهد کردم اگه جواب ازمایشم مثبت شد درسته اوناگناهگارن ولی زنگ میزنم خبر میدم اما اوناهم اینجوری رفتار کردن الان هیچ دینی رو گردنم نموند

هیچی جواب نداد اخه میدونی من باخدا عهد کردم اگه جواب ازمایشم مثبت شد درسته اوناگناهگارن ولی زنگ میزن ...

ای بابا. بیخیال باش ولش کن دگ به هیچ وجه پیام نده بهش.

زندگیه خودتو بچسب. مثل خودش

یا الله