2777
2789
عنوان

تو رو خدا بياين حالم بده خيلي بد

427 بازدید | 44 پست

دارم ميميرم از درد 

از صب اونقد حرص خوردم و گريه كردم دو تا دستام و كل قفسه سينم درد داره خيلي زياد دارم ب خودم ميپيچم از درد ن مسكن دارم ن ميتونم جايي برم 

اي خدا چ غلطي بكنم من 

همينا رو هم ب زور تايپ كردم دستمم انگار دارن ميشكنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوا با شوهرم  دارم ميميرم از درد واقعا نميتونم تحمل كنم نميدونم چيكار كنم

😔 خودش کجاست چرا به دادت نمیرسه ؟ 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

عزیزم پاشو برو حموم 

ازحرص هستش اب ولرم متمایل به سرد وایسا زیر دوش هرجقدرمیخوای گریه کن بعد اروم شو بیا بیرون یه ارام بخش بخور بخواب 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
گفتم ديگ نياد خونه گفتم ميخوام ازت جدا بشم  خواست ب بهانه وسايلش بياد گفتم نيا خودم با پيك ميف ...

سر چی دعوا کردین که انقدر شدید برخورد کردی عزیزم ؟

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی