2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

15 سالشه

اره دیدم سنش به کم میخوره

دناغش خوبه 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
من یکم ترکی بلدم ولی خداییش منم اولش نقهمیدم ینی چی جر خوردم😂

😂😂ی وضعی بود هی من میگفتم یخدا مهنیش یعنی قهرم مگه کسیباور میکرد نی نی یارم تگ کردنم گفتم یا خدا الان سر هیچ میترکم😂😂😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
😂😂ی وضعی بود هی من میگفتم یخدا مهنیش یعنی قهرم مگه کسیباور میکرد نی نی یارم تگ کردنم گفتم یا خدا ا ...

😂😂😂😂خداییش اونجوری ک اون نوشته بود تنها چیزی ک ب ذهن ادم میرسید همون خاــــبرسری بود😂

♥️⃤‌‌Gururunu,yalnizligina feda etme

خواهرم میگه همه اعضای صورتم رو جدا جدا بزار تو سایت نظر بدن اگه حوصله دارید میزارم 

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512
خواهرم میگه همه اعضای صورتم رو جدا جدا بزار تو سایت نظر بدن اگه حوصله دارید میزارم 

بزار مماغش ک خوب رود

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
😂😂😂😂خداییش اونجوری ک اون نوشته بود تنها چیزی ک ب ذهن ادم میرسید همون خاــــبرسری بود😂

هم خندیدم خیلی هم اعصابم خورد شد 😂😂اصلا ما چون ترکیم من ب این فک نکرده بودم ک شاید کسی اینو یجور دیگه بخونه😂😂

چشاشم قشنگه اسی

خوشگله ماشاالله

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است