2777
2789
وای چه بد اخه مگه بهترین اسپرم و تخمک رو نمیگیرن چرا نباید قلبش تشکیل شه مشکلت چی بود رفتی ای وی اف ...

من مشکلی نداشتم چون به نظرخودم واطرافیان خیلی دور حامله شدم به دکترپیشنهاددادم ای وی افم کنه تازه دوبار ای وی اف کردم اولش نگرف بار دوم گرف ولی قلبش شکل نگرف تازه بهترین اسپرم وتخمک رو گرفتن یعنی7تاتخمک از من بالغ شدهمشونم جنین شدن حتی دوتا از تخمکام 9میلیمتربودکه جنین شدولی حتماخدانخواست برام 

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر ۱ دهم هستش عزیزم  اما دقیقا عددشو نمیدونم

راستی ذخیر منم کم بودنزدیک به 2بودولی 2نبوددکار گف کمه ذخیرم از تو چنده

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
من مشکلی نداشتم چون به نظرخودم واطرافیان خیلی دور حامله شدم به دکترپیشنهاددادم ای وی افم کنه تازه دو ...

وای چه بد وقتی بالا سری نخورد نمیشه دیگه 

فکر کنم جنین چند روزه بهتر باشه نه؟؟

من به زودی مامان میشم 💖💖💖

هرچی توی این پروسه آرامتر باشی بهتر نتیجه می گیری. دارو و دکتر که ترس نداره. فقط آرامش. آرامش باعث میشه تخمک ها بارور باشن برای تشکیلجنین. درخواست دوستیمیدم که ادامه بدیم. فعلا پسرم نمیذاره

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
راستی ای وی اف درد داره؟؟

نه اصلا درد نداره من دوبار انجام دادم خیلی سخت هست البته همه اینابه این بستگی داره که استرسو نباشی مثل من تاقشنگ تخمکات بارور بشن هرچی ارومو ریلکس باشی درجا حامله میشی بخدا

نه اصلا درد نداره من دوبار انجام دادم خیلی سخت هست البته همه اینابه این بستگی داره که استرسو نباشی م ...

خدا از دهنت بشنوه

ببخش عزیزم چیش سخته؟؟

نه اصلا درد نداره من دوبار انجام دادم خیلی سخت هست البته همه اینابه این بستگی داره که استرسو نباشی م ...

دوست عزیزم خواهرت تو امصات گفتی مشکل داشتی اون چطوری باردار شد؟؟