باسلام خدمت تمام دوستان عزیز:
آدرس مرکز ناباروری فوق تخصصی جهاد دانشگاهی قم: قم.شهرک امام خمینی(بنیاد).میدان ایثار.خیابان شبنم.
تلفن مرکز:7-02532700155
دوستان خوب این تاپیک تحت درمان در مرکز ناباروری قم:
yas_467.مشکل :کم تحرکی اسپرم همسر.مراحل درمان:3 بار آی یو آی ناموق.
سنا : مشکل: کم تحرکی اسپرم همسر.مراحل درمان: یک بار آی یو آی حامله
یاسی:مشکل:.....مراحل درمان:دو بار میکرو ناموفق .بار اول هفت هفته سقط .هیستروسکوپی و خراش اندومتر
رئوفه:مشکل :کم تحرکی اسپرم همسر.مراحل درمان: یک بار میکرو ناموفق و یکبار انتقال ناموفق
عشق نی نی (الهه جون):مشکل :داشتن کیست ریز .مراحل درمان :یک بار آی یو آی ومنتظر نتیجه.
مسی :مشکل :نداشتن اسپرم نرمال همسر. مراحل درمان : فعلا مصرف دارو
وفا:مشکل:نامشخص. مراحل درمان : فعلا مصرف دارو
مامی...مریم:مشکل:کم تحرکی اسپرم همسرو انجام عمل واریکوسل. مراحل درمان:اقدام برای درمان با آی یو آی
shabnamsobgahi:مشکل: کمی تنبلی تخمدان و بالا بودن پرولاکتین. مراحل درمان: سه بار آی یو آی ناموفق.
غزال:مشکل :تنبلی تخمدان . مراحل درمان:انجام مراحل آی یو آی اول.
سوگند :مشکل : داشتن کیست ریز. مراحل درمان: انجام مراحل اولیه آزمایشات.
تسنیم(مامان امیدوار): مشکل: ......... .مراحل درمان:انجام مراحل آی وی اف.
ستاره: مشکل:داشتن کیست انجام عمل لاپروسکوپی وضعیف بودن اسپرم همسر. مراحل درمان : انجام مراحل اولیه.
ممنون غزال جان که جواب دادید از اول منظورتون با آزمایش و سونو و ... است؟ 2 تا سوال دیگه هم بپرسم؟ 1. مرکز آزمایش های روز سوم پریود و سونو و عکس رنگی هم انجام میده؟ 2. آزمایشگاه جایی داره که من بتوانم با همسرم بیام برای آز اسپرم نمونه گیری کنیم؟
بله عزیزم منظورم از اول بود یه اتاق داره مخصوص نمونه که با همسرتون میرید واسه نمونه ازنایش سوم پری هم قیمتش حدود 200هزارتومن میشه که خود مرکز ازمایشگاه داره خودشون ازمایش میگیرن تست پاپ اسمیر و مرکز میگیره عکس رنگی رو فقط باید از بیرون بگیری که اونم مرکز ام ار ای خیابان خاکفرج میری که قیمتش حدود 170هزار تومن میشه
ممنون عزیزم خیلی لطف می کنی من دفعه اوله میخواهم برم آخه شاید بخواهم اونجا آی یو آی کنم نتیجه سونوی شکمی دارم دکتر یونسی توی سایتشون بهم جواب دادند گفتند آزمایش روز سوم و عکس رنگی بگیرم شوهرم هم آزمایش بده گفتم قبل رفتن برای ویزیت بار اول همه اینا رو بگیرم بعد برم که از اول بریم سر اصل مطلب راستی آزمایشگاهشون نتیجه هاش خوبه؟ من تعریف بوعلی رو زیاد شنیدم قیمت هاش نسبت به بیرون فرق داره؟ راستی شما پیش دکتری بیرون از مرکز نمی رفتید؟ من اول رفتم پیش دکتر سلیمی لتروزول و آمپول داد جواب نداد
عزیزم مرکز که برای تشکیل پرونده میری اول میری اتاق مامایی اونااا پرونده ات رو کامل میکنن میفرستن واسه از اسپرم که 6تومنه من قیمتهاا تا جایی که یادم باشه برات میگم که اطلاع داشته باشی بعد مامایی ازمایش و ... رو برات مینویسن ازمایشگاه خودشون خیلی مجهزه و تخصصی به این دلیل میگن ازمایشهااا حتما تو مرکز باشه فکر کنم تست پاپ اسمیر رو حتی میفرستن تهران چون رو برگه ازمایش من نوشته بود ازمایشگاه نیلو بعد این ازمایشهااا یا قبلش میفرستنت پیش دکتر دکتر بعد از بررسی روند پرونده بهت دارو میده من حدود 6ماه روند درمانم برای ای یو ای طول کشید بستگی به شرایط داره روند درمان نمیشه عجله کرد الانم بار اول ای یو ای کردم باردار شدم سقط شد. شما هم عجله نکن که همه چی رو از قبل اماده کنی ببری شاید اونا یه چیزایی رو بررسی کنن که دیگران نکنن من قبل مرکز پیش دکتر شبیری میرفتم ولی ایشون امپول و... بهم نداد و فقط متفورمین و کلومفین و لتزول داد که فایده نداشت دکترای بیرون سونو شکمی میکنن که به نظر من فایده نداره ولی مرکز سونوهاش واژیناله شمااا بهت نگفتن مشکلت چیه؟ من از قبل میدونستم تنبلی دارم
یعنی من الان تقاضای آزمایش یه دکتر دیگر رو ببرم مرکز بنظرتون آزمایش می کنند یا فقط مال خودشون رو قبول دارند؟ راستش فعلا که هر دکتری رفتم گفتند هیچ مشکلی نیست و اوضاع رحمم بجر یه فیبروم خارج رحمی 6 سانتی عالیه من یه مشکل بزرگ دارم اونم اینکه شوهرم برای اقدام همکاری نمی کنه فوق توی دورا تخمک گذاری 2 بار اقدام کنیم اما خوب سعی کردم روزها رو دقیق حساب کنم حتی این ماه که لتروزول و آمپول داشتم اما خوب بازم جواب نداد گفتم بریم آزمایش ها رو هم بدیم شاید مشکل جای دیگه ایه
به هر حال میخوایم یکشنبه بریم برای آزمایش روز سوم من و آزمایش اسپرم شوهرم که دادم دکتر توی دفترچه نوشته همانجا شاید شوهرم رو مجبور کردم بریم پرونده هم تشکیل بدیم و مشاوره هم بشیم راستی مشاوره هاشون وتشکیل پرونده هم پولیه؟ مرکز تحت نظر کدام دکتر هستید؟ شنیدم دکتر یونسی خوبشونه
بهتره ازمایش شوهرت تو خود مرکز باشه مردااا همشون همینجورین حالا وقت دیگه باشه و دل خودشون بخواد حاضرن شش شب یه کارایی بکنن ولی تا میگی اقدامه میگن نه مزه نمیده و حالش نیست و زوریه والاااااا انشاالله که همسرت هم ازمایشش سالم باشه و زودی خدااا یه نی نی ناز بهتون بده دکترااا هم خوبن من اولش با دکتر عشوری بودم بعضی از سونو هام رو یونسی انجام داد ای یو ای م رو برجیس تیم پزشکی هستند و هر دفعه یکی هست ولی من سه یا چهار بار بیشتر دکتر نرفتم بیشتر کارهااا با مامایی هست و وقتی دکتر سونو انجام میداد همونجا دارو هم.تجویز میکرد نیاز به مراجعه خصوصی نبود
غزال جون خیلی ناراحت شدم علت سقط بهت گفتن چی بوده ؟ آخه گفتی بعد آی یو آی استراحت داشتی بعدش گفتن استراحت مطلق داشته باش و انجام ندادی؟ حتما بازم رعایت کردی تا حدودی
دل من عزیز درسته به نظر منم زیر نظر یه پزشک باشه بهتری ولی خب همه جا کلینیک ناباروری اصولا تیمیه. دیگه قسمت آدم هر چی باشه البته منم خودم زیاد از دکتراش راضی صد در صد نبودم ولی خب بعضیام هستن با همون دکتر علوی نتیجه گرفتن وقتیم میگی میگن بستگی به اسپرم و تخمک داره خدا کنه دست همشون خوب باشه برا همه بی بچه ها. علت منفی شدنت چی بود؟ قبل و بعد پانکچرو انتقال کار خاصی نکردی .؟ ازجنین شناس پرسیدی چی شده بود اونروز؟
مادر فاطمه خوش اومدی.غزال جان زحمت کشیدن و کاملا دقیق همه چیو گفته .شما همه مدارکو ببر مرکز اونا خودشون نگاه میکنن و تشکیل پرونده میدن بعدم آزمایش و مراحل بعدیو انجام میدن مثلا من عکس رنگی داشتم و گفتن نیازی نیست دیگه عکس بگیرم و معرفی نامه دکترم نوشته بود که برای آی یو آی فرستاده شدم اونام دیگه از آمپولو قرص استفاده نکردن چون من زیر نظر پزشکم آمپول وقرص استفاده کرده بودم