2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری و کرونا ویروس

305 بازدید | 15 پست

سلام.دوستان واقعا تصمیم گیری برام سخته من قبلنا ی بارداری پوچ داشتم بعدشم درگیر تنظیم تیروییدم و ویتامین دی بودم همین که همچی تنظیم شد و خواستیم اقدام کنیم سرو کله این کرونا لعنتی پیدا شد و الانم برای اقدام دودل هستم و همسرم همچنان اصرار داره شما جای من بودید چیکار میکردید از طرفی ی فیبروم ساب سروزال دارم که دکترم گفته تا کوچیکه باید اقدام کنی و بعدش برات سخت میشه از طرف دیگم دیگه واقعا سنی داره ازم میگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصمیم گیری  ولی اگه من جای شما بودم حتما اقدام میکردم

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

تصمیم گیری سخته

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

منم واسه بچه دوم تصمیم دارم ولی ازکرونا میترسم😐منم ۳۲ساله م هست

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
ما اقدام میکنیم خدا میدونه کی بگیره

موفق باشی. من که دو روزه غمم گرفته و نمیتونم تصمیم بگیرم البته همسرم میگه این ماه کاراتو انجام بده آزمایش و سونو اینا ماه بعد اقدام

اقدام کن  تا 9ماه اینده انشالله به پا قدم نی نی واکسن این ویروس پیدا میشه

گفتنش راحته ولی خیلی استرس دارم همسایم از اول کرونا حامله بود دوستمم ۲ ماهه حاملست خیلی دلشون گندست