2777
2789

دیشب تو ماشین دیدم ب ۲تا دختر ک تو تاریکی شب بود ۳، ۴بار نگاه کرد،

قبلا هم اینجور بود و تقریبا هربار می گفتم ناراحت میشم و ترک کن اما چند ماهی بود حداقل کنار من نگاه نمی کرد، دیشب ک اینحور شد ب روش آوردم و ناراحت شدم گفتم الان چی بدست اوردی؟ خیلی ممنون از این همه سعی که می کنی نگاه نکنی...

ولی اون حرفی نزد تا رسیدیم خونه من رختخواب از کنارش جدا انداختم و حرفی زده نشد تا یک ساعت قبل این پیام داد.

نمی دونم چه جوابی بدم و چکار کنم.

۳بار تعلیقی ام،از من بترس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید میزاشتی بفهمه به نگاه کردنش حساسی

مردا جنبه ندارن

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 

دوسش داری روش حساسی یا به غرورت بر میخوره وقتی کنارته دخترارو دید میزنه؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

چشاشو در بیاره که راضی بشی؟ والا بعضیا من خودمم نمیتونم جلو خودمو بگیرم نگاه میکنم بهشون

تازه از هرچی منع بشن جذبش میشن..

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

من خودم نگاه میکنم اقایونی که خوشتیپ و خوش قیافه ان به شوهرمم میگه طرفو ببین چه شاخه😂😂 به نظرم هر چی حساس تر باشه ادم بدتره. 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.  

عزیزم خیلی اشتباه میکنی 

اینجوری فقط شوهرتو از خودت دور میکنی

مطمِن باش ناخودآگاه نگاه کرد حتی ممکن اگه جلوتر بازم اون دخترا رو میدید نمیشناخت

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
خوب نگاه کنه حساس نباش.

اصلا نمی تونم تنها چیزی ک بهش حساسم همینه.تنها جیزی ک ۷ سال از میخام همینه.

ن پول ن سفر ن تفریح ن طلا نه هیچی فقط نگه نکنه برام مهمه

۳بار تعلیقی ام،از من بترس
عزیزم هر خانمی جات باشه عصبی میشه 

اونوقت میشه یه نقطه ضعف دست مرد

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین