parvayi مدیر استارتر عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 2047 عنوان اگ گروه برای تنبلی تخمدان دارین یا اقدام بارداری توتلگرام منم ببرین یالینک بدین 100 بازدید | 15 پست ممنون❤ خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕 1399/03/06 | 13:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیله_صورتی عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 6038 من دارم ولی هممون شانسی تنبلی داریم☹ خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
parvayi مدیر استارتر عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 2047 من دارم ولی هممون شانسی تنبلی داریم☹ میشه منم ببری ؟ خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕
تیله_صورتی عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 6038 میشه منم ببری ؟ اره میای؟بعضی روزا چت زیاده بعضی روزاهم اصلا چت نمیشه🙂 البته چنفرم حامله شدن حدود ۳تا حامله داریم فعلنی خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
parvayi مدیر استارتر عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 2047 اره میای؟بعضی روزا چت زیاده بعضی روزاهم اصلا چت نمیشه🙂 البته چنفرم حامله شدن حدود ۳تا حامله داریم ف ... اره عزیزم میام خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕
تیله_صورتی عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 6038 تو پی ویم پیم بزار برام خودتو معرفی کن ک جوابت رو بدم و ببرمت تو گروه عزیزم چون الان ک اینجا آیدیمو بزارم مزاحم پیدا میشهSsaarray@ خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
parvayi مدیر استارتر عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 2047 تو پی ویم پیم بزار برام خودتو معرفی کن ک جوابت رو بدم و ببرمت تو گروه عزیزم چون الان ک اینجا آیدیمو ... ممنون ،ایدی گذاشتی خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8688 دیکه از اقدامی ها خبری نیست این ماه.قبلا همیشه ی تاپیک درمورد اقدام بود خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
تیله_صورتی عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 6038 ممنون ،ایدی گذاشتی بیا آیدیم بت لینک بدم آنم الان خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
parvayi مدیر استارتر عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 2047 بیا آیدیم بت لینک بدم آنم الان پیام دادم توتلگرام منتها انلاین نبودی خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕
تیله_صورتی عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 6038 پیام دادم توتلگرام منتها انلاین نبودی انلاینم عزیزم الان لینک میدم بیا اونجا خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣