2777
2789

ممنون❤

خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه منم ببری ؟

اره میای؟بعضی روزا چت زیاده بعضی روزاهم اصلا چت نمیشه🙂 البته چنفرم حامله شدن حدود ۳تا حامله داریم فعلنی

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
اره میای؟بعضی روزا چت زیاده بعضی روزاهم اصلا چت نمیشه🙂 البته چنفرم حامله شدن حدود ۳تا حامله داریم ف ...

اره عزیزم میام

تو پی ویم پیم بزار برام خودتو معرفی کن ک جوابت رو بدم و ببرمت تو گروه عزیزم چون الان ک اینجا آیدیمو بزارم مزاحم پیدا میشه

Ssaarray@

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
تو پی ویم پیم بزار برام خودتو معرفی کن ک جوابت رو بدم و ببرمت تو گروه عزیزم چون الان ک اینجا آیدیمو ...

ممنون ،ایدی گذاشتی 

دیکه از اقدامی ها خبری نیست این ماه.قبلا همیشه ی تاپیک درمورد اقدام بود

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
بیا آیدیم بت لینک بدم آنم الان

پیام دادم توتلگرام منتها انلاین نبودی

پیام دادم توتلگرام منتها انلاین نبودی

انلاینم عزیزم الان لینک میدم بیا اونجا