2777
2789
عنوان

محدودش كردم

902 بازدید | 47 پست

بچه ها ديشب مشاور ني ني سايت گفت بايد محدودش كني.

الان كارت پولم و ازش گرفتم، گفت بده برم سيگار بخرم گفتم پول ندارم ديگه از اين به بعد 😔 

ديگه نمي خوام بهش پول بدم..از يه طرفم مي ترسم هي بره قرض و قوله كنه بدبختي بياره واسم بدتر..آخه سابقه ش و داره..

نمي دونم به خدا ديگه چه غلطي كنم 😭

روزي هزار بار به خودم مي گم غلط كردم ازدواج كردم

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بره قرض کنه به اونایی که قرض دادن بهش بگو شما به اون پول قرضی دادین پس از خودشم بخوایید یا به همه بگو بهش پول ندید خوب کاری کردی اگه تو این راه کم نیاری شایید درست بشه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
مشکلش فقط سیگاره؟از تو پول میگیره واسه سیگار؟کاش با خودش بری مشاور 

کلا سر کار نمی ره فقط من می رم سر کار 

هیچ کاری نمی کنه فقط خونه می خوابه و سیگار می کشه

کلا سر کار نمی ره فقط من می رم سر کار  هیچ کاری نمی کنه فقط خونه می خوابه و سیگار می کشه

😐😐با بابا و مادرش صحبت کردی؟نمیشه که وا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خب بره قرض کنه به اونایی که قرض دادن بهش بگو شما به اون پول قرضی دادین پس از خودشم بخوایید یا به همه ...

خب عصبانیت و بدرفتاریش و میاره تو خونه..کلا اعصاب درست حسابی هم نداره یهو قاطی می کنه.

اینقدر باهاش منطقی حرف زدم که..گوشش بدهکار نیست..

خب وقتی حرف شمارو قبول نمیکنه باید شخص دیگری باهاش صحبت کنه 

معمولا تو این موارد مشاور بهترین راهکاره اگه قبول نکرد از زرگتری که براش احترام قائل هست کمک بگیر

😐😐با بابا و مادرش صحبت کردی؟نمیشه که وا

هه کدوم خانواده؟؟ خرجی ننه و داداشش و هم من دارم می دم 

اونا اگر حالیشون بود اینقدر روی من فشار نمیاوردن

ولی همه اطرافیان من با آدمای درست و حسابی ازدواج کردن و خیلی خوشبختن..

هیچوقت این حرفو نزن 

معلوم نیس کی تو دلش چه مشکلی داره خیلیا هستن که از نظر بقیه خوشبختن ظاهر زندگیشون خوب ب نظر میاد اما از باطن زندگیشون فقط خودشون خبر دارن و از یه مشکلاتی رنج میبرن 

با این حرفا خودتو بیشتر ناراحت نکن 

انشالله درست میشه چرا سرکار نمیرن؟ شغلشون چی بود؟