2777
2789

سه سال ازدواج کردم،من خودم آدمی هستم که خیلی اهل بیرون رفتنم نمیتونم زیاد تو خونه بمونم،وقتی شوهرم اومد خواستگاریم گفتمش من اصلا خوشم نمیاد شوهرم تا سه چهار شب بیرون باشه کلا از رفیق بازی خوشم نمیاد،اونم گفت من تا الان که مجردم همش سرکارم اوقات استراحتمم با دوستامم یا باشگاه ولی اگه شما میگید دوست ندارید چشم،ولی اجازه بدین یکبار یا دوبار تو هفته تا ساعت ۲بیرون پیش داداشم و دوستامون  باشم گفتمش نه دیگه اصرار میکرد قبول کن اصلا تا ساعت ۱میمونم بیرون یکی دو روز از هفته رو بعدش درخدمت شمام،منم پیش خودم گفتم اون چندین سال اینجور عادت کرده یهو نمیتونم تغییرش بدم بعدا کم کم درست میشه

اینم بگم شوهرم اصلا اهل خیانت نیست من خودم اوایل ازدواجمون از موضوع خیانت میترسیدیم شوهرم واسه اطمینان خاطرم دستشو گذاشت رو قرآن که هیچوقت بهم خیانت نکنه،وهمسرم خیلیم خداترس هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی یه سوال چطوری به همسرت ابراز کردی ک از خیانت میترسی ؟و همسرتون دست رو قرآن گذاشتن!

یه بار که پیشش نشسته بودم بهش گفتم منم فوبیای خیانت دارم خودت یه جوری خیالمو راحت کن که بهم خیانت نمیکنی😁