2777
2789
الان ک دیگه ندارم ، همه رو خرج کردیم ، ن خرج سفرو تفریح، خرج کردیم بخوربم اقلا

نمیخوام بگم چرا داشتین خدا بیشتر بهتون بده ولی شما یه پولی داشتین و به اینجا رسیدین ببین اونا که هیچی ندارن چی میکشند

بعد یه چیز دیگه سخته اما این فکر و خیالا ارامش زندگیتو میبره پس خودتو درگیرشون نکن

‏یک آدم بیشعور رو به سختی میشه تحمل کرد...اما تحمل آدم بیشعوری که فکر میکنه"با شعوره" غیر ممکنه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام بگم چرا داشتین خدا بیشتر بهتون بده ولی شما یه پولی داشتین و به اینجا رسیدین ببین اونا که هیچ ...

زندگی منو درگیر خودش میکنه 

چند دقیقه ک تو تاپیکم نبودم انقدر گریه کردم تلفنی با شوهرم 

هر دری میزنیم بستس 

هر راهی بن بسته 

هیچ ب هیچ 

دیگه موندم دیگه خستم 

زندگی منو درگیر خودش میکنه  چند دقیقه ک تو تاپیکم نبودم انقدر گریه کردم تلفنی با شوهرم  ...

توکل به خدا کن انشاءالله درهای بسته زندگیت باز بشه عزیزم🌹🌹

‏یک آدم بیشعور رو به سختی میشه تحمل کرد...اما تحمل آدم بیشعوری که فکر میکنه"با شعوره" غیر ممکنه...
زندگی بالا پایین زیاد داره عزیزم.. اینم یه امتحانه ان شاالله سر بلند ازش بیرون بیاید. توکل به خدا ...

آخه این چ امتحانیه ، من خیلی بخشنده بودمو هستم ولی الان برا همونایی ک بخشنده بودم بهم تیکه میندازن

ب پدر شوهرم میگم بده دفترچتو بخونم اگه ریز نوشته میگه اوووه اوووه من ب تو دفترچه نمیدم 

ای خدا تا کجااااااا

توکل به خدا کن انشاءالله درهای بسته زندگیت باز بشه عزیزم🌹🌹

میشه برام دعا کنی ،‌من ک هر چی این ماه رمضونی با زبون روزه ازش خواستم رزاق باشه وسمون جوابمو نداد

تو دعا کن شاید من بدم

عزیزم خدابزرگه شوهرمنم 6ماه بیکاره دربه در دنبال کاره ولی خدابزرگه درست میشه

ماهم بی پول شدیم بدجور ، 

بی پولی مهم هیت ولی ن اندازه بی آبرویی ، ما دیگه آبرومون رفته از بس قرض کردیم نمیتونیم پس بدیم