2777
2789
عنوان

رل یا سینگل

| مشاهده متن کامل بحث + 4596 بازدید | 49 پست
نمیدونم دیگه دلسرد شدم 😔😏

درست میشه تگران نباش خاله منم همین مشکلو داشت یه روز نشست با شوهرش حرف زد گفت چرا اینجوری شدی دیگه محبت نمیکنی شوهرش میدونی چی گفت گفته چون تو همیشه لباس های معمولی میپوشی ارایش نمیکنی تو خونه برا من تا حالا لباس خواب برا من نپوشیدی 

از اون به بعد خالم تو خونه همش به خودش میرسه شوهرشم اخلاقش خوبه خوب شده تازه خالم میخواست الکی طلاق بگیره به خاطر این موضوع کوچیک

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه؟ �🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میشه تگران نباش خاله منم همین مشکلو داشت یه روز نشست با شوهرش حرف زد گفت چرا اینجوری شدی دیگه م ...

وقتی یه مرد دروغگوئه چی؟ ما حتی خونه نداریم خونه نمیگیره اجاره نمیکنه. من خونه بابامم. نه خرجی میده نه هیچی. محبت خب میگه دوست دارم و فلان ولی چه فایده وقتی با عملش یکی نیست؟ مثلا یه کوچیکش اینه که بهم میگه اینستا ندارم ولی می دونم که داره. خیلی دروغای دیگه. خیانت و مزاحم یه زنه شدن تو دایرکتشو که اونم چون اینستاشو هکیدم فهمیدم