2777
2789
عنوان

خاطرات دوران حاملگیم😂

312 بازدید | 37 پست

من الان ماه 8 حاملگیمم شوهرم امروز بم میگه خداکنه بچمون چشا و لباش شبیه تو شه گفتم مماخش چی؟ گفت باشه گفتم پوستش؟ گفت باشه گفتم ابرو؟ گفت همچی شبیه ت شد که گفتم پشماش شبیه تو شه😍😂😂ذوق کرد 😂😂دلم برای این روزا تنگ میشه😋😍

طبیعی هستی یا سز؟

میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه خیلییی دلم واسه حاملگیم تنگ میشه عاشق اون دورانم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
طبیعی

نمیترسی؟

میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه
از سز میترسم

آفرین...ایشالله بیای خاطره زایمانتو برامون بذاری ک چ راحت بوده منم اینقد هراس نداشته باشم