2777
2789
عنوان

خسته شدم نمي دونم چي كار كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشيد عزيزان با گوشي نمي تونم پست هاي شما رو جواب بدم نمي دونم چرا..

به نظر شما اميدي نيست يعني؟؟ 😔

خدا شاهده من تك دختر توي خونه خسته از سر كار ميومدم براش غذا درست مي كردم..با اينكه شاغلم خونه م هميشه مرتبه و برق مي زنه..مني كه دست به سياه و سفيد نمي زدم..

فقط چون برام عروسي نگرفتن منم فشار نياوردم بهشون، گفتم مي خوام بعد از عروسي زنت بشم ( تا بره برام عروسي بگيره حسرت به دل نمونم ) ولي انگار نه انگار...

به خاطر همين باهاش نبودم..

اينقدر خسته م و فرسوده شدم كه حالم خرابه..حس مي كنم اصلا انگيزه ندارم..

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

تو ی خونه هستینو دخترین؟چ عجیب

خب ایرادش چیه؟ مگه ازدواج فقط رابطه س؟ وقتی اون نیازهای من و برطرف نمی کنه چرا من باید خودم و در اختیارش قرار بدم؟؟؟

مگه میشه دختر باشی؟  اخه مگه ممکنه ازدواج کنی بعد اون اقا نخواد رابطه؟  اینا ب کنار  ...

اون رابطه می خواد من خودم نمی خوام. فکر هم نمی کنم زوری باشه..

از طلاق می ترسم..

وای چرا رفتی😔نزار فعلا بهت دست بزنه فقط برو فعلا تا یکاری پیدا کنه شاید ادم بشه خودتو نسوزون پاش

کجا برم؟ خانوادم شهرستان هستن..نمی تونم کارم و ول کنم و برم..بعدشم خانوادم حمایتم نمی کنن..انگار می دیدن این روزا رو :((

از پارسال تا حالا مشکلت باهاش حل نشده‌.بدترم شده..تغییر روش بده دوستم

با همدیگه خوبیم ولی این مسائل خیلی داره بهم فشار میاره..اعصابم خرده اصن..همه ش فکر می کنم من زندگی بهتری می تونستم داشته باشم..کاراش و بیکاریش خیلی داره بهم فشار میاره..منم بالاخره آدمم کم میارم هم از لحاظ مالی هم از لحاظ روحی..