2777
2789
عنوان

خسته شدم نمي دونم چي كار كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کااااش به حرف خانوتده گوش میکردی ازدواج نمیکردی اینا گذشته دیگه خوبه که دختری برو طلاق بکیر اخه وظی ...

آره اشتباه کردم..وقتی خانواده می گن نه یعنی دلیلی دارن..

حالا این راه رفته رو نمی دونم چطوری برگردم :(

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

یعنی برم اقدام کنم؟

تو که خودت پول در میاری خونه و ماشین هم پولشو میدی 

واقعا چه نیازی به یه ادم مفت خور داری 

دوست داشت یکمم اون تلاش میکرد

حالا فوقش خانوادت میگن ببین گفتیم نکن چی شد ولی حداقل تا اخر عمر عذاب نمیکشی

یعنی برم اقدام کنم؟

عزیزم الان تنها خودتی ند وقت دیگه با بچه نمیتونی جدا شی . این زندگی نیست که شما داری بردگیه . به مرور زمان فرسوده میشی و به عمر از دست رفتت غبطه میخوری . من نمیفهمم  شما میگی دوستش دارم یعنی چی .

وقتی ایشون هیچ حرکت مثبتی برای دل شما نمیکنه اگر دوستت داشت هرجوری شده موانع رو برمیداشت و راضیت میکرد برای رابطه عاشقانه .

همیشه پسمانده گرگ را سگها می درند .
نترس بابا گفتی دختری شاغلی حیف نیس خودتو پای این مرد پیر کنی ،بخدا ارزش خودت بیشتره خودتو خلاص کن

به اندازه کافی پیر شدم..خدا می دونه چقدر پول دادم تا الان بهش..فقط جرئت ندارم برم سمت طلاق همین :(

تو که خودت پول در میاری خونه و ماشین هم پولشو میدی  واقعا چه نیازی به یه ادم مفت خور داری  ...

به خدا همه کار کردم عذاب وجدان ندارم

با اینکه ماشین مال خودمه ولی بهش پول بنزین هم دادم بره اسنپ کار کنه..دو روز کار کرد باز نشست خونه..

عزیزم الان تنها خودتی ند وقت دیگه با بچه نمیتونی جدا شی . این زندگی نیست که شما داری بردگیه . به مرو ...

من چیزی ازش نخواستم فقط بهش گفتم بره سر کار پول بیاره تو خونه. دیگه این خواسته زیادیه؟؟ به من می گه تو به من فشار میاری من روانی شدم نمی تونم برم سر کار! انگار دختر بچه 5 ساله س. 

از جدایی خیلی می ترسم..

از چی میترسی دختر خوب؟

مگه مرد از این مزخرف تر هم وجود داره که نصیب کسی بشه؟ چه چیز این مردک مفت خور رو دوست داری؟ بچه به سرپرستی میگرفتی هم فایدش بیشتر بود هم خرجش کمتر، گربه نگه میداشتی همینطور

بندازش بیرون از خونت مهرتم بذار اجرا برو بگو نه سر کار میره نه خرجی میده طلاقت رو بگیر. چی میخواد بشه؟

به خدا همه کار کردم عذاب وجدان ندارم با اینکه ماشین مال خودمه ولی بهش پول بنزین هم دادم بره اسنپ کا ...

همینجوری ادامه بدی میبینی با دوتا بچه هنوز بیکاره 

دیگه کارم از کار گذشته

اگرم دوسش داری و اینا حداقل یکم که جدی بشی شاید یکاری بکنه ببینه داره از دستت میده

از چی میترسی دختر خوب؟ مگه مرد از این مزخرف تر هم وجود داره که نصیب کسی بشه؟ چه چیز این مردک مفت خو ...

چون خیلی مهربون بود دوستش داشتم..ولی الان نمی دونم چرا یهو منطقی شدم و حس می کنم دارم فرسوده می شم. 

از خودش هم می ترسم..می ترسم هی بیاد مزاحمت ایجاد کنه..

چون خیلی مهربون بود دوستش داشتم..ولی الان نمی دونم چرا یهو منطقی شدم و حس می کنم دارم فرسوده می شم.& ...

مهربونی خشک و خالی که نون و آب نمیشه

خب الان با واقعیت زندگی روبرو شدی سرت خورده به سنگ

هیچ غلطی نمیتونه کنه این ادم که من میبینم از علافی خودش بیشتر نیست. بعدم مملکت قانون داره هرکی هرکی که نیست