2777
2789
عنوان

مو هامو با ژیلت بزنم عایا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا بدتر ممکنه حساسیت نشون بده کله ت و جوش بزنی.  من موهامو چن وقت پیش با ماشین زدم کچل کرد ...

خب تاثیری داشت برای شما عزیزم؟ شاااید کمبود ویتامین ب داشته باشم اما آهن و ویتامین دی و کلسیم و اینام تحت کنترله البته بگم تیروئید دارم

خوب ک نیس اتفاقا بدم هست تیغ ریشه ی مورو در میاره کم پشت تر میشه روغن های گیاهی مث روغن سیاه دانه یا ...

آخه دست و پامونو با تیغ میزنیم چرا کلفت میشه پس موها؟ :/

آخه دست و پامونو با تیغ میزنیم چرا کلفت میشه پس موها؟ :/

تراکم موی سر زیاد تره و تیغ ریشه و پیاز مو رو هم میکشه بیرون کلا 

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
آره حتما ممنون میشم عزیزم

من موهام ریزش داشت، وز شده بود و نازک افتضاح

روزی ی قرص اهن، ی قرص زینک خوردم سه ماه

موهام هفته ای یکبار قبل حمام با زرده تخم مرغ و روغن زیتون ماساز میدادم،، بعد حمام هم دو سه قطره روغن سیاهدونه میزنم به موهای مرطوبم

واقعا عالیه شما هم امتحان کنید

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
من موهام ریزش داشت، وز شده بود و نازک افتضاح روزی ی قرص اهن، ی قرص زینک خوردم سه ماه موهام هفته ...

آهن که میخورم زینک نمیخورم میترسم اشتهام زیاد شه :/ تخم مرغم تازه میخواد شروع کنم به زدن روغنو میزدین به کف سرتون دیگه عزیزم درسته؟

آهن که میخورم زینک نمیخورم میترسم اشتهام زیاد شه :/ تخم مرغم تازه میخواد شروع کنم به زدن روغنو میزدی ...

اشتها زیاد میشه ولی تحمل کن

روعن و تخم مرغ میزدم به ساقه بعد کل موهام ماساژ میدادم

سیاهدونه فقط به ساقه(حتما موهات خیس باشه که چرب نشه)

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد