mo_mi مدیر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 157 عنوان مو هامو با ژیلت بزنم عایا؟ | مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 66 پست سلام بچه هادوستان من میخوام موهامو با ژیلت ۳۰ روز پشت سر هم بزنم تا بلکه موهام پرپشت تر شه...میشه لطفا اگر تجربه شو داشتین یا کسیو میشناسین که تجربه شو داشته بیاین بگین ببینم چقدر تاثیر داشته؟ پیشاپیش مرسیع 😍 1399/03/05 | 21:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mo_mi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 157 اصلا تاثیر نداره.یعنی اینقدر کم پشتن؟تقویتش کن. امتحان کردین شما عزیزم؟
مهس75 عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 3109 عوضش اگر واقعا بعدش پرپشت شه ارزششو داره... نداره؟ چرا داره ولی تحملش غیر ممکنه برا من خدا کمک حال بیمارلن سرطانی باشه صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
mo_mi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 157 اتفاقا بدتر ممکنه حساسیت نشون بده کله ت و جوش بزنی. من موهامو چن وقت پیش با ماشین زدم کچل کرد ... خب تاثیری داشت برای شما عزیزم؟ شاااید کمبود ویتامین ب داشته باشم اما آهن و ویتامین دی و کلسیم و اینام تحت کنترله البته بگم تیروئید دارم
mo_mi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 157 به ریشه موهات برس زدن ساقه ی مو فکر نکنم تأثیری داشته باشه پی آر پی کن اونم فقط ریزشو قطع میکنه دیگه :( من دلم رویش مجدد میخواد
mo_mi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 157 خوب ک نیس اتفاقا بدم هست تیغ ریشه ی مورو در میاره کم پشت تر میشه روغن های گیاهی مث روغن سیاه دانه یا ... آخه دست و پامونو با تیغ میزنیم چرا کلفت میشه پس موها؟ :/
mo_mi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 157 تاثیری نداره تو سن بچگی باید اینکارو بکنی الان نمیشه خیلی هم طول میکشه موهات رشد کنه و دوباره بلند ب ... چقدر بد 😔
mo_mi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 157 از ژیلت بهتره من جواب گرفتم..میخواین راهنمایی کنم اگر لازمتون میشه آره حتما ممنون میشم عزیزم
gurd97 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 1611 آخه دست و پامونو با تیغ میزنیم چرا کلفت میشه پس موها؟ :/ تراکم موی سر زیاد تره و تیغ ریشه و پیاز مو رو هم میکشه بیرون کلا عآتـئـیـــــست وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
mo_mi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 157 چرا ماسک استفاده نمیکنی ؟ همه ی اینا شااااید ریزشو فطع کنه اما من میخواستم ژیلت بزنم به عنوان پرپشت تر شدن
mo_mi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 157 پشیمون میشی نکن اینکارو با خودت افسرده میشی به خدا اگر بددنم بعدا بیشتر میشم قربون خودمم میرم تو آینه بخدا 😂
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18837 آره حتما ممنون میشم عزیزم من موهام ریزش داشت، وز شده بود و نازک افتضاحروزی ی قرص اهن، ی قرص زینک خوردم سه ماهموهام هفته ای یکبار قبل حمام با زرده تخم مرغ و روغن زیتون ماساز میدادم،، بعد حمام هم دو سه قطره روغن سیاهدونه میزنم به موهای مرطوبمواقعا عالیه شما هم امتحان کنید من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
mo_mi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 157 تراکم موی سر زیاد تره و تیغ ریشه و پیاز مو رو هم میکشه بیرون کلا وای چقدر وحشتناک پس اگ اینجوری ک شما میگین باشه موهای آدم از قبلم کمتر میشه :/
mo_mi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 157 من موهام ریزش داشت، وز شده بود و نازک افتضاح روزی ی قرص اهن، ی قرص زینک خوردم سه ماه موهام هفته ... آهن که میخورم زینک نمیخورم میترسم اشتهام زیاد شه :/ تخم مرغم تازه میخواد شروع کنم به زدن روغنو میزدین به کف سرتون دیگه عزیزم درسته؟
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18837 آهن که میخورم زینک نمیخورم میترسم اشتهام زیاد شه :/ تخم مرغم تازه میخواد شروع کنم به زدن روغنو میزدی ... اشتها زیاد میشه ولی تحمل کنروعن و تخم مرغ میزدم به ساقه بعد کل موهام ماساژ میدادمسیاهدونه فقط به ساقه(حتما موهات خیس باشه که چرب نشه) من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد