2777
2789
عنوان

بوی عرق بدادم برسید😱🤮

2448 بازدید | 99 پست

خانوما هر کار میکنم بوی عرقم خیلی بده حتی وقتی از حموم درمیام راهکار بدین ک تجربه کرده باشین از شوهرم خجالت میکشم😭

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

مام مرتب بزن..میگن کرم زینک اکسید هم خوبه 

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زاج از عطاری ها بگیر بگو برات آسیاب کنن بعد از حمام مقداری به زیر بغلت بزن من همیشه استفاده میکنم عالیه

میشه برام یه صلواتبفرستی به حاجتم برسم؟ اگه صلوات فرستادی لایک کن تا برات صلوات بفرستم.
اون بو برا شوهرت ادکلنه 😁

😂ن بابا اولا تریپ عشقولانه میومد ولی الان دیگه صداش درومده بعد 4 سال 

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

مام برای استفاده طولانی خطرناکه

برو تزریق کن زیربغلتو خلاص کن خودتو

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇