2777
2789
عنوان

تعویض خون نوزاد به علت زردی

1438 بازدید | 8 پست

سلام پسرم زردی داره و زردیش زردی بدو تولده و به خاطر ناسازگاری خونه کسی اینطوری بوده؟

زردیش خیلی‌ نوسان داره و بالاست دیشب هونشو عوض کردن اگه کسی تجربه مشابه داره ممنون میشم بگید چقدر طول کشیده و روندش چجوریه

چنده زردیش

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب که خونشو عوض کردن ۲۳بود از ۱۷ رفته بود ۲۳ 

وای خدا ایشالا که خوب شه بحق پنج تن

من بچم زردیش ۷ بود داشتم سکته میکردم با قطره بیلی ناستر که مال زردیه اوردمش پایین تازه دکترش میگفت این هیچه خودش خوب میشه ولی من حساس بودم

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

متشکرم عزیزم آره منم دارم سکته میکنم برام دعا کنید

ایشالا که خوب شه

زیر دستگاه بزارین میاد پایینا 

بد به دلت راه نده عزیزم

ایشالا که خوب شه زیر دستگاه بزارین میاد پایینا  بد به دلت راه نده عزیزم

زیر دستگاه هست اما پایین نیومد حتی دارو هم زدن دیشب دیگه رسید ۲۳خونشو عوض کردن مجدداً صبح شده بود ده بعد دوباره شد دوازده میترسم بازم بره بالا بخوان خونشو عوض کنن 😔