2777
2789

من بعد زایمان چاق شدم کلا تو باردلری ۲۰ کیلو زیاد کردم و بعد زایمان حدود ۱۲ کیلو اضافه وزن داشتم....الان رژیم گرفتم حدود ۱۲کیلو تو ۲ ماه و نیم کم کردم....

تعریف از خود نباشه قبل زایمان خیلی خوش هیکل بودم....الانم مثل قبل دارم میشم 

الان شوهرم ازم پرسید به مادرش بگه این رژیم و بگیره یا نه؟؟؟  اخه مادر شوهرم خیلی چاقه ....

کلا از مادرشوهرم راضی نیستم خیلی اذیتم کرده و حرف دراره....و کلی پشت سرم سنگ تموم گذاشته.... و اصلا خوبی منو نمیبینه و هر کاری تعبیر به بدی میکنن.... کلا مدلشون اینجوری از هیچی حرف بیارن و داستان درست کنن....

حالا کلا من ازشون کمی فاصله گرفتم و دیگه دوست ندارم از کارم سردربیارن....و دلم نمیخواد بفهمن و من چه کار کردم و چه رژیمی گرفتم چون همه جا پر میکنن.... کوچکترین حرفی و همه جا پر مبکنن منم خوشم نمیادد...

به نظرتون چکار کنم بگم بهش اونم رژیم منو بگیره یا نه؟؟؟...حسود نیستم اصلا دلم هم براش میسوزه چاقه ولی انقدر ازش خوردم که حوصله شو ندارم مخصوصا تو فامیل شوهر بپیچه ریز جزییات کار من.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواظب باش بهش برنخوره  به شوهرت بگو بی خیال بشه یا نگه رژیم تو بوده چون ممکنه دلخوری پیش بیاد& ...

از یه طرف دوست دارم مادرشوهرم لاغر بشه دلم خدایی براش میسوزه ولی خوشم نمیاد کار منو دقیق بفهمه و همه جا تو کل فامیل شوهر پر بشه و هی داستان درست کنن... اخه یه کم پر خرجه این رژیم و اینا میگن کلا من نباید خرج کنم و کلی داستان درست میکنن 

کلا هر بدنی ی مدلیه.ممکنه رژیم شما ی مادر شوهر جواب نده.یا هر چیز دیگه. کلا نباید رژیم خودتونو ب کس ...

بله اونو میدونم این یه رژیم خاصه که رو همه جواب میده البته تحت نظر  مربی هست... منظورم اینکه شوهرم میگه مربی منو معرفی کنه بهش و بگه خیلی خوبه و ....

بله اونو میدونم این یه رژیم خاصه که رو همه جواب میده البته تحت نظر  مربی هست... منظورم اینکه شو ...

اها.پس اینجوریه اگ واقعا دوس نداری بدی و فک میکنی بعدش داستانش زیاده ی بهونه ای بیارین مث این ک مربی الان سرش شلوغه نمیتونه یا گفته ب خاطر کروتا میخاد کارشو کم کنه و فقط با همونایی ک از قبل اوکی کرده بود کار کنه ی چیزای این مدلی دیگ