2777
2789

نمیدونم نشنیدم

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

من به خوردن بادوم خام بیشتر اعتقاد دارم. و قرص ویتامین ای خارجی بخر و با سوزن که رو آتیش گرفتی و استریل شده توش بزن و سوراخی کن از اون روغن به مژه هات بزنی رشدش عاااالی میشه. هم بادام رو امتحان کردم هم ویتامین ای . واقعا عالی بوده دیدم تاثیرشو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک کیلو خریدم خوبه

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

به مو هام میزنم به مژه هام 

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
واس مژه هاتون استفاده کردید؟؟!

بله مژه های ریز درآوردم

اره شب بزن اگر یه کم پای چشمت هم ریخت پاکش نکن چون اتفاقا برای چروک دور چشم هم خوبه بعد صبح پاک کن .اگر تو طول روز یه کم شیر هم بزنی به مژه هات خیلی خوبه . ده دقیقه بمونه. با نوک گوش پاک کن به مژه هات شیر بزن

اره شب بزن اگر یه کم پای چشمت هم ریخت پاکش نکن چون اتفاقا برای چروک دور چشم هم خوبه بعد صبح پاک کن . ...

مرسی عزیزم

99/9/9ب خوبی و خوشی رفتم خونه خودم لطفا برای حاجتم یدون صلوات بفرستید ی دنیا ممنون