2777
2789
عنوان

به این میگن شانس😲😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 44 پست

همسر اولش وضعش خوب بود؟؟ عاقبت بخیر بشه ان شاالله. گناه داره. شما هم دعا کنید این یکی اگه پول داره اخلاقش سگی نباشه. خیانتکار وکثیف نباشه. رفیق باز و الدنگ نباشه. اما معلومه زرنگ این دختر عمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا خو بیچاره یه بار طلاق گرفته بدبختی چشیده حالا هر کی قیافه معمولی داره نباید خوشبخت شه؟ ماشالله کن ...

معلومه که باید ازدواج کنن شوهر اولش فقط یه موتور داشت این ماشیش خارجیه درحالی که بعضی دخترا خونه خاستگار ندارن 😂نمیگم نیاد میگم خوش بحالش

خدایاشکرت ❤
معلومه که باید ازدواج کنن شوهر اولش فقط یه موتور داشت این ماشیش خارجیه درحالی که بعضی دخترا خونه خاس ...

خو خدا نخواسته بدبختی بکشه 😐اینقدم خنده زورکی نزن من آشناتونم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
عزیزم متحلی؟ شوهرت چیکارس؟ 😂 یک در هزار اینطوری میاد براشون

اره متاهلم و اصلا پول اینقد تو چشمم نمیاد تا اخلاق

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

منم یه بنده خدایی از فامیل توی سن بالای ۴۰ سال ازدواج کرد مطلقه بود البته ۲۰ سال قبلش فقط چند ماه عقد بوده 

شوهر اولشم پولدار بود ولی شوهر دومش هم استاد دانشگاه و پولدار و وضع مالی توپ و فوق العاده سر به زیر و جنتلمن حتی ۳ سالم کوچکتر از خانوم، خود خانوم قیافشون معمولی رو به پایین بود البته خود خانوم یه شغل خیلی مهم دولتی و تحصیلات بالا و خونه و زندگی و همه چی داشت یعنی خودشم وضع مالی خیلی خوبی داشت

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️