2777
2789
عنوان

زبون آزار دهنده شوهر

430 بازدید | 20 پست

سلام خانوما کسی میدونه چکار کنم زبون شوهرم بسته بشه خیلی با حرفاش من و خانوادمو میسوزونه حتی به بچه کوچیک هم رحم نمیکنه بعد از چند ماه خانوادمو دیدم اما از خجالت همش سرم پایینه و خودخوری میکنم دائم به همه کار داره و تندی میکنه خیلی خجالت زده ام خیلی.کاش میشد حداقل زبونش لال میشد 

میشه هروقت سپیدی گلوی جگرگوشت رو بوسیدی یادی از شش ماهه ی حضرت رباب کنی❤برای آقای مهربونمون امام زمان یه صلوات بفرست🍃🍃🍃🌾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب که خوابه باقیچی زبونشو قیچی کن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مثلا چی میگه میسوزونه؟توام بسوزون😐

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
موقع خواب چسب مایع بزن بین دوتا لباش راحت کن خودتو

میتونه با نخ و سوزن بدوزه لباشو

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

به همه کار داره مثلا بچه خواهرم راه میره داد میزنه تو بلد نیستی راه بری یا به غذا پختن مامانم ایراد میگیره .جلوی همه دیگرانو کوچیک میکنه .منطقم سرش نمیشه هم آروم و بامحبت باهاش حرف زدم هم با داد و گریه ولی بدتر میکنه و جلو بقیه سر منم داد میزنه

میشه هروقت سپیدی گلوی جگرگوشت رو بوسیدی یادی از شش ماهه ی حضرت رباب کنی❤برای آقای مهربونمون امام زمان یه صلوات بفرست🍃🍃🍃🌾
میتونه با نخ و سوزن بدوزه لباشو

تورو خدا مسخره نکنید خیلی خجالت زده ام از رفتار شوهرم پیش دیگران 😢😢😢

خب نبرش با خودت نكبتو

نمیذاره تنها برم یه شهر دیگه ام 

از اینترنت دعاهای بستن زبان بد و در امان ماندن از زبان گزنده رو سرچ کن

آیه سوره یس میخونن ولی انگار نه انگار ..