2777
2789
عنوان

چرا بچم بی اشتها شده و همش نق میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم داره دندون در میاره . طبیعی هست که یه مقدار بی اشتها و بی قرار میشه .

نبابا دندون کجا بود..دختر اولمم یسالگی دندون دراورد..لثه هاشم خبری از دندون نمیده

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
یهویی سوپ ندیا.بچه دلدرد میشه اول بای چیز سبک شروع کن

ینی چی چیز سبک؟چی بدم اول

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
خب از چ غذاهایی بهش دادی تاالان.مثلا لعاب برنج دادی ؟

همون حریره رو ده هزار بار پختم لب نمیزنه .با شیر خشک هم پختم دوس نداشت.لعاب برنج چیه مگه همون حریره نیس؟

اره سرلاک برنج بده شیرینه شاید خوشش بیاد

مگع نمیگن تراریخته شده؟سرلاک با شیر خشک چه فرقی میکنه؟میشه اکه سرلاکو بدم دیگه شیرخشکشو نخرم؟

عزیزم شاید بچه گرمشه یه کم آب بهش بده غذاش را عوض کن .شکمش خوب کار میکنه؟

اره کار میکنه روزی یبارو...غذاشو چی بدم؟بجز حریره چی بپزم؟

ینی چی چیز سبک؟چی بدم اول

اول ی هفته لعاب برنج بده اگه دیدی مشکلی نداره برنج دمی کن ی هفته برنج دادی و دیدی مشکلی مث دلدرد و اسهال و غیره نداره ی دونه بال مرغ ب دمیش اضاف کن.کم کم ب جای دمی همونو سوپ کن.دفعه ی اول سوپ از برنج و بال مرغو هویج رنده شده بدار بعد یکی دوروز تو سوپش رشته اضاف کن.اینطوری کم کم غذاش سنگین میشه و اگه ب یکی از مواد غذایی حساس باشه میفهمی و حذفش میکنی

منم و این صنمو عاشقی و باقی عمر....  
پسر من وارد ۷ ماهگی شده لعاب برنج و فرنی بهش دادم کم کم سوپ رو اضافه میکنم

فرنیو چجوری میدی و میپزی!؟بچه من لباشو محکم فشار میده نخوره سرشو هی میچرخونه گریه میکنه

اول ی هفته لعاب برنج بده اگه دیدی مشکلی نداره برنج دمی کن ی هفته برنج دادی و دیدی مشکلی مث دلدرد و ا ...

میشه بگی لعاب برنجو چجوری درست میکنن؟

مگع نمیگن تراریخته شده؟سرلاک با شیر خشک چه فرقی میکنه؟میشه اکه سرلاکو بدم دیگه شیرخشکشو نخرم؟

سرلاک غذاش گلم با شیرخشک فرق داره .من ب بچم دادم.چند وقت خورد بعد دیگه نخورد مهم هم نبود چون غذاهای دیگه رو شروع کردم.

میشه بگی لعاب برنجو چجوری درست میکنن؟

برنج نیمه رو بشور بذار توی اب ک جوش بیان بعد همینجور خوب بجوشه تا اون مواد داخل برنج بیاد بیرون.وقتی دیدی برنج خوب نرم شد ابشو ک کم شده رو بردار برنجارو بریز دور.

عزیزم ناراحت نشی ولی ب نظر من چون در مقابل خوردن همه چی حتی شیر خشکش مقاومت میکنه اگه هر غذایی بپزی باز نمیخواد بخوره ببین مشکل بچه کجاست.شاید دندونه یا دلدرد داره گرمشه ببین چ مشکلی داره