2777
2789
عنوان

تورخدا براي ارامشم دعا كنيد

81 بازدید | 20 پست

سلام حالم خيلي بده خونه بابامم براي قهر يه هفتس اينجام بخاطر بد ذاتي خانوادش و سادگي خودش ضعف اعصاب گرفتمو دارم از بي حالي و استرس شديد ميميرم تورخدا براي ازامش خودم و زندگيمو و همه زندگيا دعا كنيد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای آرامشت و حل شدن مشکلاتت وشاد شدنت صدتا صلوات میفرستم انشاءالله همه مشکلاتت به بهترین شکل حل میشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
واست دعا کردم گلم وصلوات فرستادم😊

حالم خيلي بده شوهرم فك نمبكردم انقد نامرد باشه خودش گفته برو و رفته بست نشسه خونه باباش انقدددددد وابستس تمام نشونه هاي اختلال شخصيت وابسترو داره موندم زندگيم ب كجا مبخاد كشيده شع

عزیزم برای آرامشت و حل شدن مشکلاتت وشاد شدنت صدتا صلوات میفرستم انشاءالله همه مشکلاتت به بهترین شکل ...

چقد مهربونيد كاش دوره ادم از اين همه ادم معربون پر بود ايشالا هميشع خوش باشي

چقد مهربونيد كاش دوره ادم از اين همه ادم معربون پر بود ايشالا هميشع خوش باشي

لطف داری عزیزم 😘🌹، آنشاءالله هرچه زود تر زندگیتون سراسر شادی بشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
حالم خيلي بده شوهرم فك نمبكردم انقد نامرد باشه خودش گفته برو و رفته بست نشسه خونه باباش انقدددددد وا ...

کسی تو فامیل همسرت نیست که باهاش در مین بذاری مشکلتو که همسرت رو نصیحت کنه واون هم ازش حرف شنوی داشته باشه؟؟مثلا عمو یا دایی یا یه آدم خوب که پادرمیونی کنه

عزیزم یه تاپیک هست که موضوعش اینه:دعایی که تو زندگیم معجزه کرد استارترشم اسمش نیلووووو هست در مورد سوره ی مزمل و ایناست تجربشو نوشته که خیلی خوب بوده ، منم به دعای مقاتل بن سلیمان معتقدم 

کسی تو فامیل همسرت نیست که باهاش در مین بذاری مشکلتو که همسرت رو نصیحت کنه واون هم ازش حرف شنوی داشت ...

نميدونم اولا اينكه اين ضايع كردن خودمه چون دوروز ديگ بايد با يه همچين ادمي روبرو شي،دوم اينكه كي مياد طرفداري غريبرو كنه 

اگه میاد باهم مشاوره هم برید

اگ زنگ بزنه كاملا بي توجه و بي محبت تا وقتي ك پيش خانوادش نرف با گل وشيريني اومد اما بعدش ك نرفتم ب دلايل منطقي الان كلاس ميزاره و ميگ جفتمون ب اين تنبيه احتياج داريم اما مشكل من اومدنش نيس ادمي ك بخاد نياد ب درك نياد مشكلم اينه از خودش استقلال فكري نداره و اگر استقلال فكري داشت قطعا بايد ميومد طرف من متوجه كارهاي اونا ميشد