2777
2789
عنوان

سقط در آخر هفته هفتم

1141 بازدید | 21 پست

من پنجاه روز بود که باردار بودم پریروز دکتر گفت جنین چهار هفته و‌دو روزه و توقف رشد داشته و احتمالا سقط میکنی، از دو روز پیش لکه بینی داشتم تا اینکه دیروز یه لخته بزرگ افتاد و بعدش دوباره لکه بینی سیاه و قهوه ای مثه آخرای پریود، همینجوری سقط؟ چرا به خونریزی نیافتادم پس؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفت هفته و چهار روز سقط داشتم دقیقا همینجوری بود خونریزی زیاد نداشتم فقط همون موقع سقط کلی خون ...

دلیل سقط چیه؟ به خاطر ضعف بدن آدمه؟ من این دفعه خیلی ب خودم رسیدم نمیدونم چرا نموند

خب خداروشکر که تا حالا کسی سقط نداشته

منم نی نیم رشد نکرده بود افتادم به لکه بینی بعد دارو گیاهی خوردم که کامل سقط بشه

ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید  
دلیل سقط چیه؟ به خاطر ضعف بدن آدمه؟ من این دفعه خیلی ب خودم رسیدم نمیدونم چرا نموند

عزیزم خیلی دلیل داره، باید مردم خودشو تقویت کنه،

من که بتام از اول خیلی پایین بود و رشدشم کند بود

خیلی دلایل مختلف ممکنه داشته باشه

یکبار سقط چیز مهمی نیست

🌷
چهار ماه بعدش اقدام کردم هنوز نشده

من بعد اینکه فهمیدم باردارم ترسم بیشتر از خوشحالیم بود فک کردم هم تو این اوضاع سخته هم اینکه من شاید نتونم از یه بچه خوب مراقبت کنم، نه که نخام ولی ترس داشتم الان عذاب وجدان گرفتم شما چی؟ تو روحیت تاثیر نداشت؟

چند وقته بعدش میشه اقدام کرد؟

من رفتم آزمایش دادم سونو انجام دادم ، ایشالله ماه دیگه اقدام می کنیم، عزیزم من شنیدم اگه تنبلی تخمدان داشته باشی احتمال سقط هست

من بعد اینکه فهمیدم باردارم ترسم بیشتر از خوشحالیم بود فک کردم هم تو این اوضاع سخته هم اینکه من شاید ...

عزیزم همین استرسم هم باعث سقطم میشه باید آروم باشید. باید آروم باشی و از چیزای که استرس میده دوری کنید