سلام دوستان گلم چند وقته عجیب حال روحیم ریخته بهم خدا رو شکر یه پسر دو سال و نیم دارم که روزی هزار بار خدا رو بابت داشتنش شکر میکنم. از وقتی پسرم بدنیا اومد حال روحی من به خاطر خانواده ام بدجور ریخته بهم متاسفانه بعد از زایمانم خانواده ام اصلا پیشم نیومدن و با من و شوهرم قهر کردن درست زمانی که بهشون احتیاج داشتم منو تنها گذاشتن اونم به خاطر یه سری بهونه های الکی. فقط مادرشوهرم پیشم موند. هر روز هر روز برادر شوهرم و خواهر شوهرم با خانواده هاشون میومدن خونه ما همشون دور هم بودن می گفتن و میخندیدن ولی من تو اتاق واسه خودم تنها نشسته بودم و از اینکه تنهام کلی گریه میکردم اون دوران سخت رو به بدبختی گذروندم. الان که پسرم روز به روز بزرگتر میشه حالتهای عصبی من متاسفانه روز به روز بیشتر میشه. اکثر روزا بدون اینکه دست خودم باشه سرش داد می کشم و باهاش دعوا میکنم اونم کلی گریه میکنه. هنوزم خانواده باهام قهرن و باهام رفت و آمد ندارن. سر کوچکترین چیزا منو خورد میکنن و منتظرن یه بهونه گیر بیارن و باهام قهر کنن. بعضی از روزا یهویی گریه ام میگیره و چنان جلو پسرم زار میزنم و خودمو میزنم که اونم به گریه میوفته خیلی از این حالتهام متنفرم و دلم میخواد پسرم منو یه آدم شاد بدونه و ببینه تو رو خدا اگه تجربه ای دارید کمکم کنید
عزیزم حتمننن برو مشاورره حالت روحیت خوب نیس بااینجا راهکار دادن چیزی درس نمیشه فقط نذار پسرت مثل خودت از مادرش اسیب ببینه این حالاتتم بخاطر خلاهای روحیته
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
گناه داره اون بچه تو رو خدا با بچه ها اینجور نکن. وقتی خانوادت راحت میتونن نبیننت و ازت خبر نگیرن بنظرم تو هم شاد زندگی کن و تا جایی ک میتونی بهشون فکر نکن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی با شوهرم درباره این موضوع حرف میزنم میگه فیلمته و داری ناشکری میکنی😭😭😭
😒😒😒😒😒حالا فیلم هرچیز بچرو پیش مادرشوهرت بذار برو مشاوره اگه فهمید گف کجا بودی بگو توکه کاری نکردی خودم رفتم
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب