سلام دوستان.من ازتون میخوام راهنماییم کنید چه طور باید رفتار کنم که خونواده شوهر بیشتر بهم توجه کنن؟من الان جراحی کردم اصلا حتی باهام تماس هم نگرفتن.طبقه بالاشون زندگی میکنم ولی بین من و جاریام خیلی تبعیض قایلن.شوهرم هم فقط از اونا حمایتمیکنه.من اصلا اهل جواب دادن و تیکه پرونی نیستم خجالت میکشم.توروخدا راهنماییم کنید
شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهتره مهم نگیریشون و ازشون هیچی نخوای و توقع چیزی ازشون نداشته باشی و در قبالش خودتم زیادی براشون فداکاری نکنی...اینجوری ارامش بیشتری داری.....کلا خودتو درگیرشون نکن عزیزم
خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی
اهل جواب دادنو تیکه پرونی باش یک کلام پررو باش امممما روووو نده
زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
اگه بدونن شوهرت تعصب داره روت و ناراحت میشه با بد رفتاری اونا اونوقت همشون به راه میان و برعکس اگه بدونن شوهرت بیشتر محل میده به خانوادش پرو میشن تجربه ثابت کرده
خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
من نمیدونم این چه حکمتیه خانمایی ک خانواده شوهرشون دم پرشونن میخان یکاری کنن ازشون دور باشن اونایی هم ک دوربرشون نیستن میخان جذبشون کنن بابا الان دنیا واس تو بهشته
رگ اصلی شوهرته اگه بدونن شوهرت تعصب داره روت و ناراحت میشه با بد رفتاری اونا اونوقت همشون به ...
شوهرم که مدام از اونا حمایت میکنهومنو مقصر میدونه.از همین ناراحتم من
شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم