2777
2789

سلام کسی میدونه که چطور میتونم بفهمم یکی پرواز داره یا ن؟فرودگاه با گفتن اسم طرف اطلاعاتی در اختیارمون قرار میده یانه

از کجا میتونم بپرسم.....میشه لطفا راهنماییم کنید خیییییلی برام مهمه🙏❤

خدااا...همه زندگیم واسه خودت اما...با لبخند رو لب👩مادرم💓شوخی نکن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میتونستم کمکت کنم 🙁ولی واقعا نمیدونم 

ولی رفتنش ضرر نداره 

برو بپرس شایدگفتن 

که بعدا نگی چرا این کارو نکردم 

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍

فرودگاه که آمار تک تک مسافراشونداره... معمولا هر شرکت هواپیمایی جداگانه اطلاعات مسافرا شو داره...داشته باشه هم نمیده

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
کاش میتونستم کمکت کنم 🙁ولی واقعا نمیدونم  ولی رفتنش ضرر نداره  برو بپرس شایدگفتن  ...

ممنونم‌عزیزم❤❤

خیییلی دورم....تلفنی میخوام بپرسم 

ممنونم‌عزیزم❤❤  خیییلی دورم....تلفنی میخوام بپرسم

خب تلفنی بپرس 💙

انشالله که نتیجه بگیری 🌸💙🌸

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍
فرودگاه که آمار تک تک مسافراشونداره... معمولا هر شرکت هواپیمایی جداگانه اطلاعات مسافرا شو داره...داش ...

اوووف...خو شاید مسئله مرگ و زندگی باشه چه کاریه آخه