2777
2789
عنوان

صدای گریه ی بچه میاد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی وقتایی صدای گربه ها ابنجوریه انگار بچه داره گریه میکنه، الکی بزرگش نکنین و ماورایی فک نکنین

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
توحیاط که نبود دارن میرن بیرونو ببینن  بعد من اول شنیدمش خاله ی شوهرم میگه چون بچت سقط شده تو ...

😁😁😁😁

خبر هست که از خوبی خود بی خبری؟؟؟ بخدا خوبتر از خوبتر از خوبتری❤

عزیزم ممکنه صدای گربه باشه بعصی وقتا صداهای عجیبی مثل آدم از خودشون در میارن 

و اینکه جونم شاید کسی بچه ای سرراه گذاشته بهتر بگردید گناه داره

)اگر اینطوره خدا لعنتشون کنه نصفه شبی تو ظلمات بچه گذاشتن سرراه)

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
😁😁😁😁

😂😂😂

یه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             
توحیاط که نبود دارن میرن بیرونو ببینن  بعد من اول شنیدمش خاله ی شوهرم میگه چون بچت سقط شده تو ...

وااای😂😂😂

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

هرچی هس لنت بهش😭ترسناکه

یه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             
وااای😂😂😂

😂😂😂😂😂😂