2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم

66 بازدید | 8 پست

من ۱۴ سالمه خواهرم بخاطر درسم گذاشت تلگرام نصب کنم بعد اونجا دوستم ب من گفت بیا تو گروه ها حرف بزن منم رفتم برام جالب بود ولی بخدا من کار بدی نکردم

امشب یهو داداشم خواست بر تو تلم سریع گوشی و از دستش کشیدم بعد دعوا شد وقتی قضیه رو به آبجیم گفتم واقعیت و ک من تو گپ ها  می رم حوصلم سر میره دعوام کرد من ک کار بدی نکردم برام دیلیت  اکانت زد 

من کار بدی کردم ؟

بخدا من کار بدی نکردم مگه چی میشه تو گروه ها بدم

از همه جا ناراحتم 

" فاصله ی بین خندیدن تا رد دادن‌ اعصابِ من فقط یک ثانیست...😐🤞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من ک کار بدی نکردم 

از گپهایی که توش همه جور ادمی هست میخوان دورت کنن ولی راهش رو بلد نیستن عزیزم...

نمیدونم چی بگم 

بنظرم همه ی ما یه روزی این دوران رو گذروندیم که بزرگترامون درکمون نمیکردن

از گپهایی که توش همه جور ادمی هست میخوان دورت کنن ولی راهش رو بلد نیستن عزیزم... نمیدونم چی بگم&nbs ...

خواهرم مثلا تحصیل کردس داره درس میخونه ۸ سال ازم بزرگه نمیدونم چرا درکم نمی کنه 

عزیزم... رفتارشون اشتباهه من درکت میکنم  من ۲۵ سالمه اما کاملا درکت میکنم خواهرتو ولی اصلا در ...

خواهرم ۲۱ بنظرم فک میکنه داره اینجوری من و به راه درست می‌کشونه

ولی واقعا با اینکار داره حال من و بد میکنه تو اون گپی ک من توش بودم دختر ۱۱ ساله هم بود  

اگه یه روزی دختر دار شدی لطفا تو اینکار و باهاش نکنیا

خواهرم ۲۱ بنظرم فک میکنه داره اینجوری من و به راه درست می‌کشونه ولی واقعا با اینکار داره حال من و ب ...

من دقیقا حال و هوای ۱۴ سالگی و نوجوونیم رو یادمه 

و حتی بعضی هاشون رو نوشتم ک اگر روزی دختر دار شدم بتونم درکش کنم و خودمو جاش بذارم 

توهم زیاد دلخور نشه یکم ک زمان بگذره بزرگتر بشی دیگ میتونی باهاشون منطقی صحبت کنی و اجازه ندی دخالت کنن

فعلا ب نظرم به مادرت بگو باخواهرت صحبت کنه که تو کار تو دخالت نکنه 

من دقیقا حال و هوای ۱۴ سالگی و نوجوونیم رو یادمه  و حتی بعضی هاشون رو نوشتم ک اگر روزی دختر دا ...

به مامانم ک اصلا نمیتونم بگم 

ولی سعی میکنم کنار بیام 

مرسی از اینکه درکم کردی😊😊