2777
2789

اینک از من میخاد ادمی بشم یا حتی بقول خودش ادای آدمی رو دربیارم ک اون دوست داره

.

.

.

اینک من هیچ محبت کلامی نمبینم لمسی هم خیلییییی کم خیلیییی ب نسبت اینک ما تازه سال اول ازدواجمون!

..

.

.

و اینک مدام ب منو خانوادم توهین میکنه البته ب شوخی اینارو میگ اما بازم میگ!

مثلا میگ تو انقد میخوابی مثل خرسی!

مثلا میگ گاوی دیگ فلان چیزو نمیفهمی...

خانووووما بیاین کمکم

همین؟

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ههه چ جااااالب عین شوهر من،همین القاب ....برمنم اولش همینو میگف شوخیه ولی شوخی شوخی جدی شد اخرشم دست بزنو خیانت اصافه شد ،،،من نمیدونم چیکارکنی ولی خودم بعد چن سال نموندم،برتورو نمیدونم اخرش چی بشه،،ولیرفعلا بچه نیار

مال ماهم اولش ایجوری بود سرپوش گذاشتم الان کم مونده مامان بابامو با چاقو بزنه توهین هایی میکنه بهشون افتضاح اگه همون روز اول چشم پوشی نمیکردم و تموم میکردم میرفت دیگه الان با بچه و اعصاب خراب برای خودمو خانوادم تازه فکر طلاق و دردسراش مثل حضانت فرزند و... اینا نبودم 

خب توی ازدواج احساس هم دخیله.خیلی هم مهمه.چون ازدواج کردی تلاش کن با مشاوره حلش کنی حواست باشه فعلا بچه نیاری تا مطمئن بشی

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚