2777
2789

با کسی دوماهه آشنا شدم ک قصدش خیره و ما کلا یبار اونم ده دقیقه همدیگه رو دیدیم و چندین بار تلفنی صحبت کردیم و روزی 2ساعت چت

خیلی از همه لحاظ پسر خوبیه فقط اینکه پشتیبانی نداره و تازه کار پیدا کرده، سنشم 27هست و توی همین ماه مشغول میشه.. اما من خانودم وضعشون خوبه و پشتیبانمم.و منطقین.. 

حالا من خواستگار زیاد داشتمو دارم ومامانم مدام میوه قبول کن و بلاخره هفته پیش گفتمش ک یکیو دوسدارم و اینجوره ک میگه اگه دوست داره بگو اقدام کنه واس اشنایی فعلا من ببینم چجوره خودش، خانوادش، قصدشو بدونم اگه پسر خوبی باشه با جنم باشه مشکلی نیست.. که من گفتمش فعلا شرایطشو نداره دستش خالیه.. میگه یا الان بیاد یا فعلا رابطتونو باهم دیگه قطع کنید تا شرایطش جور بشه ک دلبسته هم نشید الکی. 

اینم بگم که گفت قصدتون چیه ک گفتم ما تصمیم گرفتیم باهم ک 3ماه دیگه بیاد ک هم دستش یکم بازتر شده باشه هم خانواده خودش قبول کنن بیان جلو. 

واقعا هم قصدش جدیه هیچ چیز بدی ازش ندیدم با اینکه چندبارم امتحانش کردم عکس‌العملشو ببینم. پسر ساده و روراستیه

نظرتو بگین ممنون🙏

خوشبخت بشین . باعرضه باشه موفق میشه ولی عجله نکن اول جنمشو ببین . ببین میره سرکار چقدر جدیه؟ به موقع میره سرکار یا نه ؟ انگیزش برای کار چطوره؟ بی حوصله میره یا سفت و محکم؟ اهل پیچوندن کار هست یا نیست؟ اینا ۶ ماه زمان میخواد وگرنه کلاه گشادی سرت میره . باید امتحانشو در مورد جدیتش پس بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماه واسه این میزان آشنایی که میگی اصلا کافی نیست اونم وقتی فقط یه بار دیدیش 

بنظرم اینجوری فقط وابستگیت زیاد میشه و بعدا اگه مشکلی داشته باشه چشمتو‌ روش میبندی به خاطر علاقت 

بگو زودتر پا پیش بذاره تا بیشتر بتونی اخلاقشو ببینی چجوریه 

و الان یه موضوع دیگه اینکه چطور یه پسر تا ۲۷ سالگی بیکار بوده؟ این خیلی خیلی مهمه ها

عزیزم یسری کارا کرده موقت بودن ویسری مشکلات داشته ک الان ندارا دیگه و دانشگاه بوده ک تموم شده یکساله و دنبال کار مناسب ک الان شده

دوماه واسه این میزان آشنایی که میگی اصلا کافی نیست اونم وقتی فقط یه بار دیدیش  بنظرم اینجوری ف ...

الان شرایطشو اصلا ن خودش ن خانوادگی داره.. میگه سه ماه دیگه.. مامانمم میگه رابطتو فعلا قطع کن تااونموقع ک بیاد ک وابسته نشی چشمتو ببندی روی باقی چیزا

خوشبخت بشین . باعرضه باشه موفق میشه ولی عجله نکن اول جنمشو ببین . ببین میره سرکار چقدر جدیه؟ به موقع ...

اینکه جدیه میدونم چون از همون اول اشنایی جدی افتاد دنبالش و خداروشکر کار شرکتی پیداکرده..خودمم قراره شاغل شم. 

اصلا روی احساسات تصمیم نگرفتیم از اول اشنایی تاالان این دوماه. خیلی خیلی رعایت کردیم

الان شرایطشو اصلا ن خودش ن خانوادگی داره.. میگه سه ماه دیگه.. مامانمم میگه رابطتو فعلا قطع کن تااونم ...

مامانت خیلی داره درست میگه و باهاش موافقم

مثلا چه تغییر بزرگی قراره بکنه توی این سه ماه 

الان با سه ماه دیگه فرقی نداره عزیزم ممکنه اونموقع هم بگه سه ماهه دیگه

مامانت خیلی داره درست میگه و باهاش موافقم مثلا چه تغییر بزرگی قراره بکنه توی این سه ماه  الان ...

ن عزیزم الان دستش خالیه خالیه خانوادشم قبول نمیکنن اینجور بیان وقتی هنوز سرکار نرفته و بیکاره.. فرقش اینه ک یه حداقل پس اندازی واس اقدام کردن داره و تکلیف کار و حقوق و برنامه ریزیش مشخص میشه. از این لحاظ میگه