2777
2789

تو رو خدا باسیاستا بگن من چیکار کنم شوهرم طلا برام بخره؟نگین پول نداره.داره هرکی هرقدرم ندار باشه میتونه ی النگو برا زنش بخره...هیچی طلا ندارم.خواهرشوهرام همه طلا خریدن جاریمم خرید فقط من ندارم و جالبتر اینکه اونا وصعشون بهتر از ما نیس...هروقت ب شوهرم میگه با ی دعوایی ردش میکنه.نمیخره.میگه چرا جدیدا طلا طلا میکنی و ... منم دلم میخواد😭😭😭

خب چرا پول جمع نمیکنی بخری یا بری سرکار بخری واسه خودت؟ 

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا پول جمع نمیکنی بخری یا بری سرکار بخری واسه خودت؟ 

باید پول بهم بده ک بخرم یا ن؟سرکارم بخاطر بچه ام نشد برم بعدشم با شناخوی ک ازش دارم خرج بقیه میکنه....الانم ماهانه خرج بقیه میکگه ولی ب من ک میرسه اینجوریه...تازه خواهر شوهرم همش پیش شوهرم میناله ک تو خوبی و زنت باید قدرت رو بدونه شوهر من اینه و اوگه.حالا شوهرش واسه روز زن نیم ست طلا خرید براش شوهر من ۱۰۰ داد بهم.اونم باز الان ی تک پوش ترید براش و مک حتی انگشتر ازدواجمم برا شوهرم فروختم

من و مامانمم هیچ طلایی نداریم نگو الکی همه شوهرت میخرن!!!! 

با اینکه بابام پولدار بودددد

فقط ی گوشواره دارم اونم عموم‌بچه بودم خرید

خـدا خودت بیا دستتو بزار رو شونه هام ارومـ بشم🍃   -کارما" وجود داره خودم تقاص پس دادم؛ "         مراقب رفتارت باش" 

بنظرم یجورایی لج و لج بازی شاید شده ، یکی دوماه بیخیاا شو اصن چیزی نگو ، بعد کم‌کم بگو مثلا فلان طلافروشی یه دستبند اورده خیلی خوشم اومده کاش داشتم و طلا داره میره بالا کاش بعنوان پس انداز بخریم و سود داره و .... 

.