سلام دوستان تو رو خدا بیاید ارومم. کنید خیلی ناراحتم 5 سال ازدواج کردم یه دختر 3 ساله دارم شوهرم خیلی سرد مزاج هست از اول ازدواجمون همینطوری بود بخدا همجوره بخودم می رسم بهش محبت میکنم هر کی هر کاری گفته انجام دادم ولی درست نمیشه اکثر مواقع خودم میرم سمتش جالبه که از هر ده بار که میرم سمتش 9 بارش بهانه میاره و پسم. میزنه جدیدن که دیگه خیلی رک و بدون بهانه میگه حالشو ندارم اصلا انگار من وجود ندارم انگار هیچ نیازی ندارم احساس میکنم کلفت خونه هستم از نظر روحی داغونم دلم میخواد این میل کلا در من سرکوب بشه اونکه درست نمیشه چی بخورم میل جنسیم. کلا از بین بره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖